Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak juz tu zawitalem to jade dalej z problemami mojego BMW.

gdy wcisne pedał gazu podczas jazdy auto wyje, obroty rośna a samochód nie przyspiesza dopiero jak obroty dojda do 5-6 tyś spadają i samochód delikatnie przyspiesza. W chwili obecnej na starcie to mnie rowerzysci wyprzedzają!!!! Mechanik stwierdził ze moze to byc problem z katalizatorem , wieć wstawił mi strumiennice.Problem pozostał. Reasumując moje BMW to MUŁ!!!

Opublikowano
Witam

Z tego co opisujesz ,to ślizga ci się sprzęgło...

Radzę zmienić mechanika :duh:

Ta i trafie jeszcze większego złodzieja :cry2:

dzieki za odpwiedz

Opublikowano
Witam

Z tego co opisujesz ,to ślizga ci się sprzęgło...

Radzę zmienić mechanika :duh:

Ta i trafie jeszcze większego złodzieja :cry2:

dzieki za odpwiedz

to czego oczekujesz? uzdrowienia przez modem?

Opublikowano

nygus-mdi, z choinki się urwałeś do cholery, ludzie chcą ci pomoć a ty co... Nie podoba się to nie zaglądaj na forum i tak za dużo wieśniaków przybyło, którzy zaśmiecają forum o jakiś głupotach, np. strumienicach, możesz ją sobie w d.... włożyć i zobaczyć jaki będzie efekt.

Nie mogę już na to patrzeć, każdy stara się pomagać innym użytkownikom naszej kochanej marki, a tu się znajdzie kilku takich, którzy ciśnienie ludziom podnoszą. :evil: :mad2: :evil: :mad2: :duh: :duh:

http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png
Opublikowano
nygus-mdi, z choinki się urwałeś do cholery, ludzie chcą ci pomoć a ty co... Nie podoba się to nie zaglądaj na forum i tak za dużo wieśniaków przybyło, którzy zaśmiecają forum o jakiś głupotach, np. strumienicach, możesz ją sobie w d.... włożyć i zobaczyć jaki będzie efekt.

Nie mogę już na to patrzeć, każdy stara się pomagać innym użytkownikom naszej kochanej marki, a tu się znajdzie kilku takich, którzy ciśnienie ludziom podnoszą. :evil: :mad2: :evil: :mad2: :duh: :duh:

krzysztof ... masz racje z choinki sie zerwałem. Nie znam sie wogole na mechanice, malo tego stary. Moj zawod to MECHANIK!!!!!!!!!! ale przez 3 lata nauki zawodu w szkole robilismy skrzynki na statki i siatki do piwnic ktore szkola opychala!!!! Takich mechaników jest wielu ktorzy swiadcza swe uslugi , kasuja za to kase a auto jest w coraz gorszym stanie!!!! Przez trzy lata wsadzilem w sprawy tecniczne ponad 10tys. wymiana amorow przod- tył , sprzegla, sprezyn, stabilizatorow, klekotaly mi zawory to przy ich wymianie zrobilem przy okazji remont silnika, uklad kierowniczy itd.Takze wydaje mi sie ze auto powinno byc w dobrym stanie, a jest w nienajlepszym. Więc odpowiedz na moj problem w formie " zmien mechanika" nie jest pomocą , bo mechaników juz mialem wielu , ateraz ostalem przy jednym ktory robi to co jest popsute i nie wymysla przy tym innych rzeczy jak to robia na warsztatach!!! a zasmiecam "wam" te forum bo niekiedy i mechanik nie ma pomysłu na dany problem wiec PROSZE was o pomoc, ktorzy borykaja sie lub borykali z problemami ktore u mnie wystepuja!!!

Opublikowano

Nygus...

Staralem sie tylko podpowiedziec ci z tym sprzeglem,sam jestem mechanikiem i po opisanych przez ciebie objawach wychodzi ,ze masz problem z przeniesieniem napedu...

To ze zmiana mechanika bylo tylko sugestia,zrobisz jak uwazasz :cool2:

2FST4U
Opublikowano
Nygus...

Staralem sie tylko podpowiedziec ci z tym sprzeglem,sam jestem mechanikiem i po opisanych przez ciebie objawach wychodzi ,ze masz problem z przeniesieniem napedu...

ok, dzieki serdeczne. Znasz moze przyblizony koszt naprawy. W tamtym roku cos tam mi wymienial przy sprzegle, bo biegow nie mozna bylo wrzucic.

Opublikowano
Nygus...

Darecki skoro masz pojecie o mechanice, moze podsuniesz mi jakis pomysl z problemem pompy ktory opisalem dzisiaj na forum. z gory dzieki

Opublikowano
Jak ja słyszę słowo strumienica to, aż mi ciarki przechodzą, ludzie nie do BMW, dlatego tak odpowiedziałem, a nie inaczej.
http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png