Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie kupilem radio 2din do bemki 10cm wysokie i 17cm szerokie , szukam jakiegos fajnego sposobu by je zamontowac. szukalem na allegro cos pomuslowego ale sa tylko do standardowych radii. Moze wy macie jakies pomysly i patenty??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale do e39 nie wejdzie radio 2 DIN, będa przeszkadzać wzmocnienia pod deską.

Jaką to radio ma głębokość montażową?

Opublikowano
Glebokosc montazowa radia jest 11cm bo w tym radiu niema wejscia na plyty tylko jest dopinana puszka do bagaznika. A moze macie jakis lepszy pomysl na poprawienie dzwieku i czytanych plyt. Albo cos na USB ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Można dołożyć czytnik kart pamięci/USB, jest tego trochę na allegro, ale tylko do ori sprzętu.
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Ok piszecie że nie wejdzie http://img855.imageshack.us/img855/7841/radiobmw.jpg to misię bardzo podoba i tak chce to zrobić u siebie.
Opublikowano
Mi to sie srednio podoba. W domu nie zrobi sie tego jak oryginal. Jak ma byc "dyskretnie" to radio 1 din da sie upchnac pod klapke (ja tak mam), jak efektownie, to kup dynavin. Jak chcesz rzezbic podobnie jak na zdjeciu (tutaj chyba stare ori radio jest pociete i obciagniete skora pod kolor), to pozbadz sie ori listwy ozdobnej. Pocieta listwa na tym foto az razi w oczy...
Opublikowano
No fatalnie ta listwa wygląda, przecież można ją było wyciąć dokładnie dookoła tego wyświetlacza i już by było lepiej. Generalnie średnio mi się podoba, ale dużo lepiej to wygląda niż normalne radio 1 din wsadzone w normalną zaślepkę, wtedy to jest gwałt na harmonijnych liniach tego kokpitu.