Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy w naszych BMW jest coś w rodzaju licznika kilometrów, który można sobie resetować i sprawdzać ile KM przejechaliśmy od ostatniego tankowania?

Jak na razie to wiem że mamy średnie spalanie, średnią prędkość oraz pozostały dystans, lecz opcji, o której piszę niestety nie znalazłem.

Opublikowano
Dzieki za pomoc. Czy on się też sam jakoś resetuje? Bo na blacie miałem 560 km a wątpię abym tylko tyle przejechał, kiedy wlałem już do niego paliwa za 400 zł :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzieki za pomoc. Czy on się też sam jakoś resetuje? Bo na blacie miałem 560 km a wątpię abym tylko tyle przejechał, kiedy wlałem już do niego paliwa za 400 zł :)

Tak klapka od wlewu też się sama zamyka i nie trzeba płacić za paliwo. Nie rób sobie jaj - to Twoje pierwsze auto?

Opublikowano

Nie robie sobie jaj. Wczesniej jeździłem E-klasą W211 i wiele rzeczy działało tam inaczej niż w BMW.

Srednie spalanie resetowało się praktycznie codziennie rano.

Opublikowano
Wczesniej jeździłem E-klasą W211 i wiele rzeczy działało tam inaczej niż w BMW.

Piszesz to tak, jakby Ci handlarz sprzedał Mercedesa i wmówił że BMW to nazwa najnowszego modelu tego producenta :D Zajmij się jazdą, polubisz ten samochód i przestaniesz wymyślać.

Opublikowano

Spokojnie.. uważam że normalną rzeczą są przyzwyczajenia, gdy jeździło się wczesniej inną marką, która często miała inne rozwiązania. Naprawdę nie wiem o co poniektórym chodzi :)

Uzyskałem odpowiedz na pytanie, dziękuje. Temat do zamknięcia.