Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam. Czy ktoś wymieniał już żarówkę od postojowych (ringów) w lampie z ksenonami po LCI? Gdzie można kupić poza ASO?
Opublikowano

a jest jakas roznica czy przed czy po liftingu ? ja kupilem philipsa zarowke w norauto. Na stanie nie mieli ale na drugi dzien mi sprowadzili.

Wymienialem w jednym reflektorze, po paru tyg w drugim, padly prawie w tym samym czasie. Kolo 15zł kosztowala.

.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a jest jakas roznica czy przed czy po liftingu ? ja kupilem philipsa zarowke w norauto. Na stanie nie mieli ale na drugi dzien mi sprowadzili.

Wymienialem w jednym reflektorze, po paru tyg w drugim, padly prawie w tym samym czasie. Kolo 15zł kosztowala.

W LCI w ringach są światła dzienne i postojowe (świecą jaśniej, albo ciemniej), a przed były tylko postojowe - stąd moje pytanie.

Opublikowano
A po lifcie nie sa przypadkiem dwie zarowki a przed liftem jedna?? Gdzies tak bylo ale nie pamietam dokladnie...
Opublikowano
A po lifcie nie sa przypadkiem dwie zarowki a przed liftem jedna?? Gdzies tak bylo ale nie pamietam dokladnie...

Po lifcie też jest jedna

01 Żarówka H8 12V 35W 2 07119906503

http://www.realoem.com/bmw/diagrams/k/e/241.png

Opublikowano

W polifcie jest jedna na reflektor.

Żarówka to, tak jak piszą koledzy H8

Ostatnio jak padła w niedziele, to kupowałem w norauto - Philips to koszt ok 50 zł