Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pomyśle jeszcze i zastanowię się 10 razy przed zakupem , ale raczej decyzji nie zmienię bo nie ma drugiego takiego samochodu , rozglądałem się za wieloma markami i nie znalazłem nic co jakoś szczególnie zwróciło by moją uwagę, myślałem jeszcze nad E36 ale to już jest całkiem co innego lecz za to jest mniej awaryjny i troszkę młodszy , szukam samochodu który ma dusze a nie jakąś mazdę 323 czy coś.
  • Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

napisałem ci że do isa ceny cześci mogą przerażać i najlepiej zapolować na m40

isa najczęściej katują małolaty ba mała pojemność i spalanie a moc jako taka

przychodzi coś wymienić i auto staje na allegro w bdb stanie

sam miałem isa to trochę wiem bo swojego rozebrałem do zera

teraz jeździ u kolegi i ten go sobie chwali :D

Opublikowano
to znaczy że nie jesteś małolatem? czy jesteś ale zrobiłeś remont silnika po zarżnięciu :D?

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No już nie przesadzaja z tym IS, to jest tylko 4 cylindówka, ma kilka droższych części, ale nie popadajmy tutaj w jakieś skrajności...Remont m20 czy IS bedzie tyle samo kosztował....

Fakt, lepiej poszukać M40, bo jest tego wiecej na rynku za przystępną cene (zdrowego IS nie wyrwiesz poniżej 6tyś).

PZDR>

Opublikowano
to znaczy że nie jesteś małolatem? czy jesteś ale zrobiłeś remont silnika po zarżnięciu :D?

mam 14 lat i idę na prawko za 4 lata :) :)

jednego isa zarżnąłem, pękł ślizg prowadzący i narobił bałaganu:)

Kriss wiem co mówię sam kiedyś szukałem isa jeżdząc po Polsce większość bez komentarza

Opublikowano
mam 14 lat

cześć jestem Tomek i też mam 14 lat chcesz się spotkać :twisted: :twisted: :twisted:

Henryk Reyman

Opublikowano (edytowane)
wymień rozrząd, szklanki, przewody wys. nap. czujnik położenia wałka rozrządu, poduszki hydrauliczne i masz kpl swap m52 w budę e30 Edytowane przez jarosz 318is
Opublikowano
mam 14 lat

cześć jestem Tomek i też mam 14 lat chcesz się spotkać :twisted: :twisted: :twisted:

:oops: :oops: też jesteś Tomek?? :D

Opublikowano
wymień rozrząd, szklanki, przewody wys. nap. czujnik położenia wałka rozrządu, poduszki hydrauliczne i masz kpl swap m52 w budę e30

Jak robisz na oryginalnych częściach z aso to pewnie. Tyle że m40 wychodzi wtedy również drogo. A naprawdę wysokie ceny to masz przy silnikach S..b..

Opublikowano
Robi się syf :/ dowiedziałem się w co chciałem , teraz będzie sprawa rozstrzygnięcia E36 VS E30 , temat do zamknięcia .

Czyli sam przyznajesz, że sam nie wiesz czego chcesz.

E30 a E36 to dwa różne auta.

Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano

robi się syf na forum przez umieszczenie 15 raz z kolei takiego samego tematu

i kup e36 jest mniej awaryjne i mniej gnije

e30 to już staroć :mrgreen:

Opublikowano
Nie nie wiem czego chce ale jeżeli przeczytał byś tyle NEGATYWNYCH opini o E30 to by też ci się odechciało , ja rozumiem że to auto to staroć ale bez przesady nie zamierzam w nią co miesiąc 1 kobel wkładać , E36 jest nowsze i dużo mnie awaryjne , tak że pomyśle jeszcze trochę ale raczej po tym co się naczytałem to odechciało mi się E30 .
Opublikowano
to albo się chce mieć fajne auto albo się czyta opinie, temat do zamknięcia...

Henryk Reyman

Opublikowano

Wiecie tak mi chodzi to po glowie...

NIe chciałbym nikogo urazić, ale czy nie jest tak że to e36 najczęściej pada łupem miłośników "tuninku" ?

Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano
Poznajemy nowe słowo "tuninku" :D Ja akurat nie należę do osób które myślą że po dodaniu spojlera wysokości 1m silnik zyska 50km więcej :) a ci panowie którzy lubią przyozdabiać swoje samochody jak choinkę na święta zazwyczaj wcześniej jeździli jakąś calibra czy golfem i może nabawili się złych nawyków, dla zapalonych tuningowców którzy PRÓBUJĄ poprawić wygląd E36 i mają niesamowita wyobraźnie i pomysły, dodam wzór jak powinno wyglądać te oto auto :D
Opublikowano

witam, podlaczam sie do tematu (oczywiscie nowy na forum)

marzy mi sie e30 (najlepiej ix :D), badz e28, ale to moze za duze wyzwanie bo poki co jezdze bardziej "cywilizowanym" samochodem kupionym z rozsadku, ile mozna sie meczyc pora cos zmienic:D. na wymarzone e30 chcialbym przeznaczyc ok 9k poki co, szukajac malo "wynuranego" egzemplarza doszedlem do wniosku, ze automat bedzie najlepszy, co sadzicie o http://otomoto.pl/bmw-316-316-C25271273.html malo jest info ale rocznik i silnik jest, nie mam jeszcze czasu zeby pojechac obejrzec, ale po zdjeciach jest ok, no i zostaje troche kasy do wlozenia na poczatek.

Chcialbym poznac tez wasze opinie o e30 z automatem.

Opublikowano
brak słów.. na teksty
poki co jezdze bardziej "cywilizowanym" samochodem kupionym z rozsadku
:duh:

Henryk Reyman

Opublikowano
cywilizowanym samochodem specjalnie jest w cudzyslowie, bo te nowsze samochody to bardziej sluza do przemieszczania sie, a nie do jezdzenia i czerpanie z tego przyjemnosci, no i wszystkie wygladaja tak samo (tzw. typowe samochody sluzbowe), zle mnie zrozumiales
Opublikowano
no masz szczęście... :cool2: sorry za napaść :P

Henryk Reyman

Opublikowano
Kolego Patryke30 sam piszesz ze chcesz za auto dać 3,5 kafla to posłuchaj ludzi którzy Ci radzą co za 3,5 tysia możesz mieć w e30, a jeśli chcesz tyle samo dać za e36 no to powodzenia... i pamiętaj jeśli nastawisz sie na e30 to czeka cie długa droga szukania odpowiedniego modelu ( ja swojej szukałem 0,5 roku ale warto było) za nim kupisz obejrzyj kilka e30 i e36 a sam sie przekonasz co w końcu chcesz mieć.
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano

3.5tys kosztują dobre fele do e30.

Problem w tym, że nawet za te pieniądze nie mogę znaleść tego co bym chciał;/

Będziesz Mógł Więcej