Skocz do zawartości

chip tuning e39 520d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy to pasowało by do mojego bmw ?? http://www.ebay.de/itm/BMW-5er-E39-520d-Pedalbox-Gaspedal-Tuning-Hub-2-0L-R4-184-PS-Bj-ab-02-Vk-frei-/120897472542?pt=DE_Autoteile&hash=item1c260d081e gdzie to podłączyć nie ma tam takiej kostki nawet u mnie chyba ze do przeplywki ? jakos nie wiem

Obejrzyj Moje BMW

www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=191208

Opublikowano
widze że koledze będzie lepiej jak wyda więcej kasy ... ok dla Ciebie mogę zrobić nowy soft za 200 EURO .... :lol:

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
  • Autor
kolego tc :) ja tylko pytam czy można takie cudo założyć ale nie zkładam he a jak poźniej wruce do mocy seryjnej jak mi wgrasz inna mnape do silnika ;P ?? i cos bęndzie nie hey :) ??

Obejrzyj Moje BMW

www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=191208

Opublikowano
...nie ma możliwości żeby było nie hej... Ale zawsze jest możliwość powrotu to oryginalu...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

Takie tuningowanie czyli kupowanie chipów na allegro bądź innych portalach aukcyjnych to nic nie warty plastik.

PS/. Czytam Twoje wypowiedzi w nie jednym temacie. I jak czytam to mnie razi np. zjadanie liter, nie używanie znaków interpunkcyjnych aż czasami trzeba się domyślać o co chodzi, błędy typu bęndzie, wrucę, oprucz i wiele innych . Weź w łapę słownik jak piszesz posty. Ale takie podstawowe wyrazy powinieneś znać, w końcu jesteś Polakiem i ukończyłeś szkołę podstawową.

Opublikowano
Co się dziwisz,według mnie styl pisowni identyczny jak ,,adadus''
Opublikowano

Dokładnie. Adadus robił praktycznie to samo. Jeśli ktoś raz na jakiś czas zrobi jakiś błąd, co się każdemu zdarza to rozumie. Ale w każdym poście robić błędy w pisowni podstawowych wyrazów to przesada. :mad2:

Żeby nie było OT to kolego najlepiej się umów z kolegą TC na wzmocnienie auta bo te zabawki z allegro itd sobie odpuść. Szkoda czasu kasy i nerwów i w szczególności auta.

Opublikowano
  • Członkowie klubu
ukończyłeś szkołę podstawową

A skąd wiesz :?: :mrgreen:

,,adadus''

Teraz sobie przypomniałem, że ten też miał 18 lat i rzekomo 2.0d.

Nie wiem czy to nie strzał w "10-tkę"

Edit:To jest strzał w 10 tkę.

A to dowód.

viewtopic.php?f=99&t=181066

Tutaj nic się nie ukryje.

Jestem niczym James Bond,na cztery mile wyśledzę każdy twój błąd :mrgreen: .

To co już tatuś dał ci samochód?

Znowu sobie jaja z nas robisz cwaniaczku.I nie tylko z nas,bo na forum BMW sport też jesteś/byłeś.

Edytowane przez CICHY525

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

wejdźcie na zdjęcia klubowe adama94 i na PJ adadusa http://polskajazda.pl/Samochody/BMW/5/68952/895629

Leje i płaczę ze śmiechu :norty: :norty:

To on!!! :mrgreen:

Wiedziałem, że skądś tą pisownie znam :mrgreen:

Rejestracja auta NPI to musi być on

Jeszcze na pokładzie ma skuter. Pewnie przed BMW mu kupili na 16-te urodziny :norty:

Opublikowano
  • Członkowie klubu

On,kolego to on.Spójrz na mój post wyżej.Nie zdążyłem wyedytować jak napisałeś.

Ale nam się troli namnożyło.

Dani kolego moderatorze-where are you?

Niektórzy ludzie to nie mają krzty przyzwoitości.

he ja mam 18 lat. ale pisze za tatę :D .

czasami nie mogę czegoś określić bo nie bardzo się znam nam na bmw więc pisze po chłopsku ;)

sorry juz nie będę tak pisał pozdrawiam dzięki za info :)

ula..la.. sam nie wiem w tej sekundzie co myśleć :roll: .Prześpie się z tym. POzdr. Dani

Zresztą pierdzielę to i idę do roboty.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Też pobawiłem się w detektywa i poszukałem go kiedyś, a teraz tylko próbowałem porównać. Na szczęście pomysł z zasłanianiem tablic Adamowi nie wyszło w jednym zdjęciu bo widać cały nr w jego galerii. Na Polskiej jeździe ma te same literki, a więc musiał to być on :norty: Mamy Cie :mrgreen:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Hmm, po co ci chip, skoro na PJ wypowiadałeś się że to szybka i dynamiczna fura "turbosprenzarka po zwiększeniu mocy (150KM) Ze 136"?? :norty:
Opublikowano

Takie rzeczy tylko u adadusa-adamusa94 :mrgreen:

TC ze swoimi przeróbkami się chowa. Powinien na szkolenie do niego jechać :D

myślę, że to jest nasz słynny forumowy Adam94, adadus http://polskajazda.pl/Motocykle/Zipp/Steed-50/68942/500414

http://polskajazda.pl/Samochody/BMW/5/68952/500487

Opublikowano

Ehhh Panowie a co Wy się dziwicie? Jesteście już tu na forum trochę i powinniście się przyzwyczaić, że kiedy nadchodzą wakacje to wszelkie trolle i inne robactwo z nudów siada do kompów i się loguje na fora (no bo kumple wyjechali na wakacje i nie ma z kim grać w sieci w różne "gierałki") wypisując różne głupoty i traktując innych forumowiczów jak jakichś idiotów bo jak jeden z drugim trollem zmienią sobie nick po jednym banie to myślą, że nikt się nie kapnie.

Jedyne co, to możemy tylko apelować do adminów aby w sezonie wakacyjnym baczniej lustrowali forum i je sprzątali bo niestety lipiec i sierpień to okres, w którym na forum robi się totalny śmietnik, pełen postów tworzonych przez dzieci-elmo i inne mętne trolle.

Myślę, że obraz z tych linków jest tu najlepszym komentarzem do "dzieł" jakie ostatnio popełniał tu na forum ich "twórca" (i kilku jemu podobnych)... :duh:

Tyle w temacie.

Pzdr.