Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy to pasowało by do mojego bmw ?? http://www.ebay.de/itm/BMW-5er-E39-520d-Pedalbox-Gaspedal-Tuning-Hub-2-0L-R4-184-PS-Bj-ab-02-Vk-frei-/120897472542?pt=DE_Autoteile&hash=item1c260d081e gdzie to podłączyć nie ma tam takiej kostki nawet u mnie chyba ze do przeplywki ? jakos nie wiem

Obejrzyj Moje BMW

www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=191208

Opublikowano
kolego tc :) ja tylko pytam czy można takie cudo założyć ale nie zkładam he a jak poźniej wruce do mocy seryjnej jak mi wgrasz inna mnape do silnika ;P ?? i cos bęndzie nie hey :) ??

Obejrzyj Moje BMW

www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=191208

Opublikowano

Takie tuningowanie czyli kupowanie chipów na allegro bądź innych portalach aukcyjnych to nic nie warty plastik.

PS/. Czytam Twoje wypowiedzi w nie jednym temacie. I jak czytam to mnie razi np. zjadanie liter, nie używanie znaków interpunkcyjnych aż czasami trzeba się domyślać o co chodzi, błędy typu bęndzie, wrucę, oprucz i wiele innych . Weź w łapę słownik jak piszesz posty. Ale takie podstawowe wyrazy powinieneś znać, w końcu jesteś Polakiem i ukończyłeś szkołę podstawową.

Opublikowano

Dokładnie. Adadus robił praktycznie to samo. Jeśli ktoś raz na jakiś czas zrobi jakiś błąd, co się każdemu zdarza to rozumie. Ale w każdym poście robić błędy w pisowni podstawowych wyrazów to przesada. :mad2:

Żeby nie było OT to kolego najlepiej się umów z kolegą TC na wzmocnienie auta bo te zabawki z allegro itd sobie odpuść. Szkoda czasu kasy i nerwów i w szczególności auta.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
ukończyłeś szkołę podstawową

A skąd wiesz :?: :mrgreen:

,,adadus''

Teraz sobie przypomniałem, że ten też miał 18 lat i rzekomo 2.0d.

Nie wiem czy to nie strzał w "10-tkę"

Edit:To jest strzał w 10 tkę.

A to dowód.

viewtopic.php?f=99&t=181066

Tutaj nic się nie ukryje.

Jestem niczym James Bond,na cztery mile wyśledzę każdy twój błąd :mrgreen: .

To co już tatuś dał ci samochód?

Znowu sobie jaja z nas robisz cwaniaczku.I nie tylko z nas,bo na forum BMW sport też jesteś/byłeś.

Edytowane przez CICHY525
ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

On,kolego to on.Spójrz na mój post wyżej.Nie zdążyłem wyedytować jak napisałeś.

Ale nam się troli namnożyło.

Dani kolego moderatorze-where are you?

Niektórzy ludzie to nie mają krzty przyzwoitości.

he ja mam 18 lat. ale pisze za tatę :D .

czasami nie mogę czegoś określić bo nie bardzo się znam nam na bmw więc pisze po chłopsku ;)

sorry juz nie będę tak pisał pozdrawiam dzięki za info :)

ula..la.. sam nie wiem w tej sekundzie co myśleć :roll: .Prześpie się z tym. POzdr. Dani

Zresztą pierdzielę to i idę do roboty.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Też pobawiłem się w detektywa i poszukałem go kiedyś, a teraz tylko próbowałem porównać. Na szczęście pomysł z zasłanianiem tablic Adamowi nie wyszło w jednym zdjęciu bo widać cały nr w jego galerii. Na Polskiej jeździe ma te same literki, a więc musiał to być on :norty: Mamy Cie :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hmm, po co ci chip, skoro na PJ wypowiadałeś się że to szybka i dynamiczna fura "turbosprenzarka po zwiększeniu mocy (150KM) Ze 136"?? :norty:
Opublikowano

Ehhh Panowie a co Wy się dziwicie? Jesteście już tu na forum trochę i powinniście się przyzwyczaić, że kiedy nadchodzą wakacje to wszelkie trolle i inne robactwo z nudów siada do kompów i się loguje na fora (no bo kumple wyjechali na wakacje i nie ma z kim grać w sieci w różne "gierałki") wypisując różne głupoty i traktując innych forumowiczów jak jakichś idiotów bo jak jeden z drugim trollem zmienią sobie nick po jednym banie to myślą, że nikt się nie kapnie.

Jedyne co, to możemy tylko apelować do adminów aby w sezonie wakacyjnym baczniej lustrowali forum i je sprzątali bo niestety lipiec i sierpień to okres, w którym na forum robi się totalny śmietnik, pełen postów tworzonych przez dzieci-elmo i inne mętne trolle.

Myślę, że obraz z tych linków jest tu najlepszym komentarzem do "dzieł" jakie ostatnio popełniał tu na forum ich "twórca" (i kilku jemu podobnych)... :duh:

Tyle w temacie.

Pzdr.