Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy koledzy szukałem długo czegoś na ten temat w naszych autach ale bez powodzenia.

Moje pytanie brzmi czy powinna kapać woda podczas działania klimatyzacji??

U mnie autko np jak stoję pod marketem i czekam za kimś mam włączoną klimatyzacje ustawienie na 20stopni wszystko chłodzi idealnie ale wody na parkingu ani kropelki...???

dodam że dywaniki wszystko suche

jak to jest z tym u Was???

Opublikowano

Też zacząłem myśleć o przeczyszczeniu odpływu w ramach pełnego serwisu klimy, bo chcę ją sobie ładnie odświeżyć i również przeczyścić odpływ, ale w zasadzie nie wiem gdzie go szukać, bo mam ten sam problem, nie leci mi woda podczas używania klimy a to bardzo dziwne. Czyżby zbierała się na osłonach? Ale gdzieś musi uchodzić w końcu, chyba, że faktycznie odpływ jest zatkany.

Gdzie go szukać?

Znalazłem go na SCHEMACIE, ale kurcze, gdzie on jest wpięty? Wygląda jakby miał się kończyć (w zasadzie miały, bo są 2) tuż za ścianą grodziową w stronę tyłu auta. Mam rację?

Opublikowano

kolego na jak dotąd niestety nie rozwiązałem tego problemu.

nadal mi woda nie kapie chociaż chłodzi pięknie...

wczoraj zostawiłem auto 20 min chodziło i nawet nie było kropelki na kostce wiec wjechałem do garażu mocno w dół no i patrze z wody sznurek poleciała woda...

ale chyba wszystko ok ale dlaczego na postoju jak auto stoi w poziomie to nie kapie :) może jakis zbiorniczek bądź coś hmmm chociaż według schematu nic tam nie ma takiego...