Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.Dziekuję Wam za informacje w sprawie zdjęć w galerii nie wiem co się stało jutro poprawię galerię.

Co do adaptera alpiny kca-420i to działa lecz nie z tym modułem czarnym że zdjęcia ponieważ jest to moduł do podłączenia zmieniarki alpiny aby rozumiała i-busa .Po jakimś czasie walki z i-podem ładowało go lecz radio go nie widziało dopiero znajomy ciekaw co działam rozwiązał mój problem potrzebny inny moduł podobnie wyglądający o nazwie intravee II dzięki jego dobroci po podpięciu owego modułu wszystko ruszyło albumy i muzyka.

Jeżeli ma ktoś radio alpiny to do podłączenia i-poda wystarczy tylko moduł kca-420i. A intravee II służy do komunikacji radia bmw z i-podem alpiny .

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

• Odpowiedzi 284
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki za informacje

jak wyświetla tytuł utworu na radiu i chcesz np. przełączyć na następną piosenke to musisz na radiu kliknąć 2 razy ? pierwszy raz znika tekst z radia, drugi dopiero reaguje?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie.

Nadchodzi ta chwila (grudzień)kiedy pożegnam się ze swoją perełką e36.W sobotę wleciały zimówki i auto gotowe po zmianie płynów na zimę.

Dostałem zaliczkę na auto i sam zadatkowałem swoje kolejne.Wrzucę za jakiś czas ostatnie chwile z moją e36.Miło było tutaj z Wami w tym dziale.Pozdrawiam.

M.]@Ř¥

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak to pisałem u siebie "Wszystko ma swój początek i koniec"

Mogę się zapytać co kupujesz? Nie wiem czy mam dobre przeczucie, ale tak wydaje mi się, że nie będzie to śmigło.

Pozdrawiam.

ec2Wze6.jpg
  • 9 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Numer części znajdziesz na real oem

jak posiadasz lusterko fotochromowe to nic nie przerabiasz.Zakładasz lustro z kompasem i kalibrujesz

-jedz na jakiś parking(potrzebna będzie przestrzeń)

-jeśli zgasiłeś to odpal auto

-z tyłu lusterka masz dziurkę włuż tam zapałkę i trzymaj ze 3 sek do czasu kiedy na lusterku pojawi się jakiś numer strefy magnetycznej mamy ich 15. Polska należy do 7

-następnie wciskaj tyle razy ukryty przycisk aż na wyświetlaczu pojawi się cyfra 7

-teraz wciśnij przycisk i trzymaj ok 7 sec aby pokazała się literka C

-po pojawieniu się literki rozpoczynasz jazdę z prędkością 10km/h po okręgu zataczasz koło do czasu kiedy wyświetli się kierunek geograficzny np N

i tyle.

M.]@Ř¥

Opublikowano

Dzięki za instrukcje. Czy lusterko jest X5 E53? Z tyłu lusterka powinien być numer części. Mógłbyś mi go podać, bo jest trochę tych wersji lusterek do X5, a nie chce kupić złego.

Dla zainteresowanych to lusterko jest z X5 2000-2006. Numer lusterka to: 51167148838. Najtaniej można wyrwać na ebay Amerykańskim.