Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanownych kolegow !

Chcialem podpytac jakie posiadacie w swoich autach dywaniki/wycieraczki pod nogi ?

Kupilem takie z reala :roll: i strasznie mnie denerwuje, bo zsuwaja sie i jezdza co calej podlodze. :mad2: .

Codziennie musze ja poprawiac do potrafi nawet pod sprzeglo sie franca wslizgnac , zagiac i potem na drodze jakies dziwne akcje :duh: .

Co polecacie ? Oczywiscie allegro , albo ebay , ori sa fajne - ale ta cena :wink:

Sorry za ortografie - niemiecki windows :)

http://images.spritmonitor.de/519278.png

Opublikowano
Jeśli chcesz gumowe to polecam Petex'a dedykowane do wybranego modelu. Mam od 2 lat i jestem bardzo zadowolony. Pasują idealnie, nie przemieszczają się i nie widać śladów zużycia.
Opublikowano

No na lato to tak bardziej welury. Ja preferuję tylko oryginały. Wyglądają ładnie, pasują co do mm, mają stopery w formie rzepów. Łatwo się odkurza.

Także polecam.

Na zimę gumowe również oryginalne, ponieważ takie rzeczy jak dywaniki jeśli są oryginalne to wyglądają najlepiej i żaden zamiennik ich nie zastąpi.

pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Jeśli chcesz gumowe to polecam Petex'a dedykowane do wybranego modelu. Mam od 2 lat i jestem bardzo zadowolony. Pasują idealnie, nie przemieszczają się i nie widać śladów zużycia.

Mam i potwierdzam. OE welurowe leza w domu a Petex'a mam w aucie.

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano
Ja mam welurowe Petexy, najwyższy model (Comet jeśli dobrze pamiętam). Pasują idealnie, jakościowo moim zdaniem nie gorsze niż Ori, ale tanie nie były - chyba ok 60 EUR z przesyłką z danto.de.