Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam.Jak wygląda kwestia zasilania anteny radiowej w BMW e46 przed liftem?Wymieniłem radio i odbiór stacji jest zły.zastosowąłem przejściówkę iso.Antena podłączona bezpośrednio do gniazda antenowego w radiu.Czyt,że antena z radia ma osobne zasilanie(od radia).U mnie w tylnym słupku jest jeden zintegrowany wzmacniacz(centralny zamek,antena radiowa) i zasilanie ma caly czas(jeden przewód)-zasilanie non stop Edytowane przez roofii1
never again N46
Opublikowano
Namierzyłem zailanie do anteny.Jest ona zasilana napięciem radia.Którym wyściem z radia najlepiej zasilić antenę?(ACC,auto antena control)?
never again N46
Opublikowano
auto antena control :mrgreen:

A co ? Taki kozak z angielskiego technincznego jesteś ?

ACC - Accesories Control Connection

Opublikowano
Buha haha ale się uśmiałem,aż się zesra...... :evil: .Chodzi mi o to czy ten AAC nie jest tylko od sterowania(wysuwania) anteny automatycznej?
never again N46
Opublikowano
auto antena control :mrgreen:

A co ? Taki kozak z angielskiego technincznego jesteś ?

ACC - Accesories Control Connection

A ty co masz 6 postów i już zaczepki szukasz "kozaku" a ACC jak zwał tak zwał nie trzeba się czepiać ludzi !

A odpowiedź dla autora tematu roofii1 to podepnij do tego auto antena control (sorry niektórych to razi - Accesories Control Connection) najczęściej jest to niebieski kabel i będzie działać. To jest sterowanie +12V i zawsze pod to podpinałem wzmacniacze antenowe, separatory i sterowanie wzmacniaczem itp.