Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam BMW e46 z 2000r wymieniłem w nim ostatnio simerbloki , łaczniki stabilizatorów i te gumy do stablizatorów jazda troche sie polepszyła ale i tak czuć dziury a wczesniej tego nie była.

Moja BMW jest teraz strasznie twarda. Ojciec ma Honde z 97r i jest całkiem inna jazda. Kiedys jazda bmw sprawiała przyjemnosc a teraz to mnie zaczyna coraz bardziej denerwowac.

Moze mieliscie taki problem ???

Opublikowano
a sprawdziłeś coś w aucie w ogole? może amortyzatory sa zużyte, może spreżyny sa zmienione na sportowe, może jezdzi na niskim profilu i stad taki efekt.
szukam
Opublikowano

byłem na przeglądzie i wszystko ok.amorytyzatory sa ok itp. wczesniej nie było tak czuc jak teraz.

jeszcze tylko zbierznosc mi została do zrobienia.

Opublikowano
Jak kupiłem swoją,to ktoś wsadził do tyuł twarde sprężyny.Auto miało ZERO amortyzacji.Teraz mam włożone standardowe sprężynki i jest OK.Co do diagnostyki na stacji pojazdów?Wziąłbym poprawkę.trzepaki przy twardych sprężynach nie potrafią w pełni ocenić stanu amorków.U mnie jeden był cały mokry z oleju,a drugi skrzywiony a wynik z trzepaków to 70% :D
never again N46