Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedaliśmy naszą NIunię napiszcie coś dla otuchy bo smutno .....

Bez Betty ciężko zyć ale juz szukamy nowej ......oczywiście tez coupe więc teraz ciężkie chwile przed nami trzymajcie kciuki.

Opublikowano

Ja też miałem takie uczucie (i jeszcze mam) pustki..

Ale to moje pierwsze autko i może dlatego tak to dziwnie przeżywałem :roll:

Pocieszam się że jak sprzedam teraz tego VW Golfa III którego teraz sprowadziłem (przez przypadek z resztą) to kupię sobie śliczne BMW i będę je "kochał" i dopieszczał jak poprzednie...

.. i żyli długo i szczęśliwie.. ;)

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber

Opublikowano
e no pewno że trzymamy :cool2: :cool2: a chwilowa przerwa wzmocni tylko waszą miłość do bmw!!! :mrgreen:
klepało ale przestało!!!
Opublikowano (edytowane)

Bez Betty ciężko zyć ale juz szukamy nowej ......oczywiście tez coupe więc teraz ciężkie chwile przed nami trzymajcie kciuki.

Kupicie nowa i lepsza. Zycze aby byla to E60 M5. :modlitwa:

i będę je "kochał" i dopieszczał jak poprzednie...

.. i żyli długo i szczęśliwie.. ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: piszesz o osobach przedstawionych w twoich emblematach :clap: :clap: :clap: :cool2:

Edytowane przez LukaszPL
Opublikowano

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: piszesz o osobach przedstawionych w twoich emblematach :clap: :clap: :clap: :cool2:

:D Szczerze pisąłem o dopieszczaniu BMW, no ale podobno kobietom nie można odmawiać przyjemności, więc wszystko przede mną... ;)

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber

Opublikowano
Eh Marta zamiast o sesji, to siedzi na autoscoucie i szuka więc nadzieja jest, a poza tym jedna z osób na forum tez pomaga nam więc cos wyłowimy.
Opublikowano

A ja napisze tak:

zazdroszę Tobie teg uczucia, chęci poznawania, szukania, nieprzesoanch nocy i marzeń o nowym BMW.

To cudowny czas gdy o nim (samochodzie czywiście) snisz i przezukujesz nerwowo allegro.pl i inne serwisu aukcyjne. to sama radość tym bardziej więsza gdy jest kasa!!!!!

poizazdrościc.myśle, ze każdy z forumowiczów zazdrości Ci (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) tego uczcucia.

"Mężczyznę poznać nie po tym jak zaczyna, ale po tym, jak kończy..." Leszek Miller

"Czy stać nas na to, aby nas nie było stać..?" Kazimierz Marcinkiewicz

2oo> niż 4 koła

Opublikowano
Dzieki, za niedługo bedzie nasz slub z Martą o terminie powidomimy oficjalnie i mam nadzieje ze chociazby jakąs mała kawalkada BMW członków forum przyjedzie .A tymczasem szukanie trwa ....
Opublikowano

mam prosbe napisz jaki to byl dokladnie model i za ile poszło i czy było w miare duzo klientów....

tez zamierzam swoją sprzedac:( i oczywiscie kupic nowszą:)

pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)
To był E-36 Coupe na skórze i klimie poszło za mniej niz kupiłem + wkład jaki w nią włozyłem ale coz takie czasy. Klientów było kilku ........... Edytowane przez desmos
Opublikowano
To było 318, 320i Skad jest kupiec?

"Mężczyznę poznać nie po tym jak zaczyna, ale po tym, jak kończy..." Leszek Miller

"Czy stać nas na to, aby nas nie było stać..?" Kazimierz Marcinkiewicz

2oo> niż 4 koła

Opublikowano

Głowa do góry,to jest przejściowy stan i napewno za niedługo znajdziecie jakąś fajną beemke.

A można wiedzieć za czym się rozglądacie?Jaki model z jakim silnikiem?

Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.

Mój mały czarny Diabełek 323Ti compact

Opublikowano
Szukamy w sumie czegos co nas urzeknie albo super zadbane e-36 albo pierwsze e-46 czas pokaże w kazdym razie nic na siłę i na szybko.