Skocz do zawartości

PROBLEM chyba rozrusznik, nie odpala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. A wiec tak miałem trasę ok 200km bez żadnych problemów przyjechałem do domu i auto zgasiłem po 30min. Odpaliłem i ok, ale jadę go chować do garażu i zgasiłem auto żeby bramę otworzyć i [BAD] zero prądu prawie w aucie kontrolki ledwie świecą jak przekręcam kluczyk to tylko gasną i przekaźniki słychać , ruszałem klemami, podłączyłem go pod prostownik na ok 30min i nic później pod 2 auto na kable i tu zdziwienie bo tez nic tryka rozrusznik ale wszystko gaśnie ale nie kreci tak jak by nie miał prądu podłączałem pd macha i z tyłu, co zrobić gdzie patrzeć , co mam szukać ?

Czytaj viewtopic.php?f=72&t=117890

Opublikowano
Jak krecisz kluczykiem slyszysz stukanie? Jesli tak to na 95% aku kolego. Betka potrzebuje duzo pradu do startu. Podladuj dobrze aku, bo rozrusznik nie zakreci tylko bedzie robic klik klik :twisted: . Mozliwe tez, ze rozrusznik sie skleil, albo prad pogubil. Puknij delikatnie w starter. :norty:
Opublikowano
mielem to samo. Akumulator do wymiany
Opublikowano
kolego ja miałem tak samo aku do wymiany, nawet cało nocne ładowanie nic nie zmieniło.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.