Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem ponieważ na benzynie samochód normalnie zwija aswalt na 3 jeszcze buksuje kołami a po przełączeniu na gaz samochód automatycznie staje się strasznie zamulony tak jak by stracił 60 km mocy ciśnienie w cylindrach jest dobre między 13 a 14 błagam pomóżcie
Opublikowano

Co to znaczy sekwencja 2gen?

Musisz pojechać do gaziarza podpiąć pod kompa i wszystko wyjdzie czego mu brakuje. Chyba że masz interfejs.

Wymieniałeś filtry gazowe?

Opublikowano
2 generacji firmy nie znam filtrów nie zmieniam z gaziarzem umuwiłem sie w pońedziałek na sprawdzenie do jedznego pojechał który jest chyba najgorszy w moim mieście to powiedział że wtrysk wypalony i będzie trzeba zmienać i zdejmować głowice i koszt 3 tyś ale jak pojechałem do normalnego mechanika to go wyśmiał
Opublikowano
będzie trzeba zmienać i zdejmować głowice

To wtryski LPG nie są wsadzone w kolektor tak jak wtryski PB?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano (edytowane)
masz wypalone gniazdo wtrysku od gazu i on chce głowice ściągać? nie wiem co ma piernik do wiatraka...jakbyś miał wypalony wtrysk to nie chodziłby Ci równo, szatkowałby. Wymień filtr gazu, jak nie wymieniałeś nigdy to pewnie masz tam mase syfu i może przytykać, może reduktor Ci pada? Filtr gazu co 15tys! Edytowane przez Carvie89

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
będzie trzeba zmienać i zdejmować głowice

To wtryski LPG nie są wsadzone w kolektor tak jak wtryski PB?

U mnie leza na kolektorze, ale mozna je pochowac jak kupisz pojedyncze.

http://img36.imageshack.us/img36/3830/dsc03192fq.jpg

2 generacji firmy nie znam filtrów nie zmieniam z gaziarzem umuwiłem sie w pońedziałek na sprawdzenie do jedznego pojechał który jest chyba najgorszy w moim mieście to powiedział że wtrysk wypalony i będzie trzeba zmienać i zdejmować głowice i koszt 3 tyś ale jak pojechałem do normalnego mechanika to go wyśmiał

A o ma piernik do wiatraka? Samochod nie chce jechac na LPG, a gosc chce zdejmowac glowice?? Do kogo ty jezdzisz? na poczatek wymien filtr gazu jak napisano wyzej. Jedz na komputer, sprawdz mapy gazu, czy wszystko jest OK.

Opublikowano
No Ty masz to fajnie zrobione, ja mam matrixa wtryski i leżą mi na tej pokrywie plastikowej, dość estetycznie to wygląda ale jest problematyczne jak trzeba ją ściągnąć bo musze odpinać wszystkie te przewody..

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
Właśnie zdziwiło mnie ponoszenie czapki do wymiany wypalonego wtrysku, gość chyba chciał Cię nieźle wyruchać na kase. W którym miejscu te wężyki od wtrysków wchodzą w kolektor?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano
gazownik podpioł do drugiego wejśća w wtrysku bo były 4 wyjścia w tym jedno zaślepione i podłączył do tych zaślepionych i coś przelutował w kostce i działa