Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbym miał kupe kasy i miał kupić limuzynę, kupiłbym BMW serii 7. Jakbym miał mniej kasy to starsze 7, czyli E38. Bardzo ładne i stonowane autko.

Jednak moim marzeniem jest jak ktoś tu miał, Trans Am, choć wolałbym Camaro z wyglądu. Do tego Ram Air, tak żeby unosiło przednie koła przy ruszaniu ;)

Swoje BMW przyznam że kupiłem też trochę na zasadzie teraz albo nigdy... miałem złe dni i niczym blondyna 'chciałem sobie kupić coś fajnego' :mrgreen:

Opublikowano
Jakbym miał kupe kasy i miał kupić limuzynę, kupiłbym BMW serii 7. Jakbym miał mniej kasy to starsze 7, czyli E38. Bardzo ładne i stonowane autko.

Jednak moim marzeniem jest jak ktoś tu miał, Trans Am, choć wolałbym Camaro z wyglądu. Do tego Ram Air, tak żeby unosiło przednie koła przy ruszaniu ;)

Swoje BMW przyznam że kupiłem też trochę na zasadzie teraz albo nigdy... miałem złe dni i niczym blondyna 'chciałem sobie kupić coś fajnego' :mrgreen:

:cool2: takie camaro jak mi pokazałeś w tym linku to WYPAS. :dance:

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano
Mam nadzieje ze mnie nie wyrzuca za to z klubu, ale jak slysze W140 S600 to bije mi szybciej serce, chyba ze chodzi o W220 - to wtedy moja reakcja jest podobna do tej jak slysze FIAT Panda :wink: Ewentualnie jeszcze SL 500/600. Niepowiem... Niepogardzilbym :modlitwa:

A co powiesz na SLR :?:

2FST4U
Opublikowano
O SLR to nawet nie pisze bo szkoda nerwow :doh: Nieamowity jest ten bulgot V8. To samo W16 w Veyronie :doh:
Opublikowano
O SLR to nawet nie pisze bo szkoda nerwow :doh: Nieamowity jest ten bulgot V8. To samo W16 w Veyronie :doh:

Jezeli pogoda dopisze i zrobi sie cieplo w ciagu najblizszego miesiaca, moze dwoch, postaram sie nagrac jakies video wlasnie z Veyron-em i podzielic pieknem dzwieku i obrazu tego supersamochodu. Kilka dni temu dowiedzialem sie ze znajomy do swojej kolekcji sprowadzil wlasnie Veyrona. Teraz ma 3 piekne czarne okazy: Veyrona, Enzo i Carrere GT.

Czasami sie zastanawiam jak jedna osoba moze byc tak obrzydliwie bogata ze stac ja na kupno i utrzymanie tego typu zabawek.

Opublikowano
A zawias A8 jest sztucznie twardy - Audi tak sie zapedziło w tej pogoni za BMW i tytułem najbardziej sportowej limuzyny ,ze straciło z oczu to co najwazniejsze w tej klasie- komfort.

Jeździłem przez niedługi czas nową A8 L z 4.2l pod maską. Szczerze mówiąc Frank uważam, że powinieneś najpierw pojeździć tym autem, żeby wyrażać takie krzywdzące opinie. :wink: Jest bardzo komfortowy, ale nie "rozlewa się" na drodze. Szczerze mówiąc prowadzenie (dzięki quattro) i wnętrze A8 jak dla mnie wymiata! :)

Co do wyboru pomiędzy s600 a 760i, to chyba jednak BMW. Szczerze powiedziawszy nie jeździłem S-klasą, więc nie mogę w ciemno decydować.

http://img426.imageshack.us/img426/2232/bmwsiga7ar.jpg