Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Mam na imie Piotrek i jestem swiezym uzytkownikiem bmw E39 touring.

Wczoraj odnalazlem schowek w tylniej klapie na trojkat ostrzegawczy i narzedzia.

Niestety czesc narzedzi brakuje :cry: chcialbym skompletowac sobie calosc :8)

Poprosilbym o foto takiego pelnego schowka:)

z gory dzieki

pozdrawiam

Opublikowano
Mam na imie Piotrek

Czesc Piotrek. Do przywitan masz inny temat. Przeczytaj tez jak tytulowac topiki, Twoj jest zle zatytulowany.

Liste narzedzi i ich rysunek znajdziesz na realoem.com, zapisz sobie ten adres, bo czesto Ci sie przyda. Nie wiem czy jest sens to kompletowac, bo z mojego doswiadczenia to nie przydaje sie to zbyt czesto. Co najwyzej kluczyki 10/11 12/13 warto miec ale z pozostalych nie skorzystalem nigdy. Aha, ucho do holowania to podstawa w tym zestawie :P Zastepuje wszystkie narzedzia.

Opublikowano
Witam :D

Mam na imie Piotrek i jestem swiezym uzytkownikiem bmw E39 touring.

Wczoraj odnalazlem schowek w tylniej klapie na trojkat ostrzegawczy i narzedzia.

Niestety czesc narzedzi brakuje :cry: chcialbym skompletowac sobie calosc :8)

Poprosilbym o foto takiego pelnego schowka:)

z gory dzieki

pozdrawiam

Prosze bardzo:

http://img508.imageshack.us/img508/1665/bmwe39540i29.jpg

Opublikowano

Super

theded - dzieki, stronke juz zapisalem i masz racje przyda sie :)

BMW_PRUSZKÓW - o to wlasnie mi chodzilo :) moze nie zawsze bede korzystal z tych narzedzi ale jak ladnie to wyglada jak wszystko jest na swoim miejscu.

dzieki :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolega BMW PR... ma benzynowy motor,a Ty masz diesla i narzędzia i ich ilość minimalnie różnią się.W benzynowym jest klucz do świec z przetyczką,a w dieslu tego nie będzie.

Schowki na narzędzia są robione uniwersalne i dlatego w zależności od wersji silnikowej mogą byc puste miejsca.

PS.Ale Nick masz skomplikowany.

ec2Wze6.jpg