Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

przedni zderzak coś mi się nie widzi jak leży.

na początek daj VIN zobaczymy czy kombinacji żadnej nie ma.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Przedni zderzak m-pakiet, tylny już nie. Być może pojawiła się konieczność wymiany paru elementów przodu (zderzak, nerki itp.) i wówczas właściciel nieco upiększył wersję z fabryki :8)
Corolla e11 FL --> BMW e46 FL (M47/TU) --> R18A2
Opublikowano

Przodzik robiony na 100% ;):

- pas przedni przy gnieździe lewej śruby podtrzymującej chłodnicę trochę zdeformowany;

- mocowanie górnego łapacz powietrza na sztukę ;);

- ruda w bagażniku z prawej strony.

Kolego Scarb88 sugerując się miejscowością Masz dość spory kawałek do Świdnicy.......... Zastanów się czy jest sens tracić aż tyle czasu o $ nie wspominając, a na miejscu zastać autko przygotowane specjalnie do sprzedaży ............. :mrgreen:

Opublikowano
Dano o "roczek" nie ma co się czepiać bo info jest :wink: : "rok produkcji - 2002/2003"
Opublikowano

No nie wiem Panowie co sądzić o tym aucie.

Może rzeczywiście autko przygotowane pod sprzedaż gdzie wygladem można zakryć wady mechaniczne.

Zaskakuje mnie ten przedni zderzak, chyba że właściciel założył m bo akurat miał okazje a nie zdąrzył wymienić tyłu/.

tak czy tak jest to za daleko zeby robic sobie wycieczki.

Może macie cos do polecenia w tym typie e46 2003-2004 sedan 2,0d lub3,0d mile widziany wypas.

Dzięki za odpowiedzi.

W środku wygląda lepiej niż na zewnątrz, jeździ lepiej niż wygląda w środku. BMW

http://www.motostat.pl/user_images/7193/icon1.png

Opublikowano

[quote

Może macie cos do polecenia w tym typie e46 2003-2004 sedan 2,0d lub3,0d mile widziany wypas.

Szukaj na forum :cool2:

http://www.ermail.pl/images/linkbanners/eRmailBannerSmall2.jpg">

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ah ten M-pakiet, ciekawe te listwy M-pakietowe w środku :shock: a półskóra to faktycznie bomba :mad2: mam rzut kamieniem, ale nawet nie miałbym siły go sprawdzać :?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.