Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam bmw 525 tds nie chce mi odpalic mam wrazenie ze zaczyna lapac co mam robic dzisiaj sprobuje podgrzac go maszynka od spodu co to moze byc prosze o pomoc !!! pozdrawiam
Opublikowano
dzieki wielke za odpowiedz ale jakos sobie poradzilem podgrzalem go maszynka od dolu i filtr paliwa stara metoda jak w ciagnikach ale pomogla :) jeszcze jedno mam pytanko co to moze byc ze jak jest zimnny to mi odpala od tykniecia a jak jest cieply no to roszke ma gorzej :) mam nadzieje ze to nic powaznego a moze bmw tak ma bo u mojego kolegi jest identycznie a moze pompa paliwowa pytam sie z ciekawosci
Opublikowano
kolega w e36 325 miał taki sam problem. Zmnajomy mu ja zregenerował za 650 zL (cześci + robociazna) Tanio chyba .Teraz ma auto żyletka
Opublikowano
mam maly problem chcialbym sie dowiedziec gdzie znajduja sie swiece zarowe w bmw 525 tds tzn po ktorej stronie prosze o pomoc od niedawawna posiadam bmw noi chwale je naprawde polecam no ale liczmy tez sie z wydatkami:)
Opublikowano
kolega w e36 325 miał taki sam problem. Zmnajomy mu ja zregenerował za 650 zL (cześci + robociazna) Tanio chyba .Teraz ma auto żyletka

Takie pytanko: 650zl za pompe paliwa czy pompe wtryskowa??

Opublikowano
dzieki wielke za odpowiedz ale jakos sobie poradzilem podgrzalem go maszynka od dolu i filtr paliwa stara metoda jak w ciagnikach ale pomogla :) jeszcze jedno mam pytanko co to moze byc ze jak jest zimnny to mi odpala od tykniecia a jak jest cieply no to roszke ma gorzej :) mam nadzieje ze to nic powaznego a moze bmw tak ma bo u mojego kolegi jest identycznie a moze pompa paliwowa pytam sie z ciekawosci

zaloz zawor zwrotny pomiedzy pompe a filtr. Mi pomoglo :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Takie pytanko: 650zl za pompe paliwa czy pompe wtryskowa??

Za wtryskową.

Opublikowano
witam a moze byc cos takiego ze jak nie odpala moja tds to ze moge miec filter paliwa zpchany tymi brodami bo jak odpalam jak jest zimny to mam wrazenie ze mi lapie no ale jeszcze musze chechlac az wkoncu zalapie a jak zalapie no to chodzi moge go zgasic noi jak chce zraz zapali to odpali tzn chyba jak jest cieply prosze o pomoc :!: pozdro :D