Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja się tylko wypowiem że autkojest super! :cool2: Niestety cena przrasta moje możliwości ..poza ty nie miałbym kasy na utrzymanie takiego potFFora :(

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano
:shock: :shock: :shock: Jak widze e39 M5 za 15000 Euro to zazdroszcze wam dostepu do tak tanich uzywanych samochodow. W USA za e39 M5 ze 100tys km trzeba zaplacic okolo 45000$ :mad2:
Czas wrócić do kraju :lol:

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano
:shock: :shock: :shock: Jak widze e39 M5 za 15000 Euro to zazdroszcze wam dostepu do tak tanich uzywanych samochodow. W USA za e39 M5 ze 100tys km trzeba zaplacic okolo 45000$ :mad2:

No tak tylko u ciebie chyba ludzie sobie mogą na więcej pozwolić :D Ostatnio jak jeden kolega z USA pokazywał mi czym jeździ jego kolega murarz, a było to bmw 7 z 2004 chyba no to się mocno zdziwiłem i doszedłem do wniosku, że to chyba zupełnie inna rzeczywistość niż u nas (wiem, że to nic odkrywczego) :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No tak tylko u ciebie chyba ludzie sobie mogą na więcej pozwolić :D Ostatnio jak jeden kolega z USA pokazywał mi czym jeździ jego kolega murarz, a było to bmw 7 z 2004 chyba no to się mocno zdziwiłem i doszedłem do wniosku, że to chyba zupełnie inna rzeczywistość niż u nas (wiem, że to nic odkrywczego) :)

Nic odkrywczego... wystarczy przeliczyć, ile można TAM kupić litrów paliwa za średnia wypłatę i porównać to z polskimi standardami... Usiąść i płakać.

Kai
Opublikowano
No tak jeszcze szukam i powiem wam że idze M5 kupić jeszcze jakieś 2 tyś euro taniej,fajne sztuki są podobno w szwajcari mam dostać od znajomego adres strony internetowej to wam tu podam.
Opublikowano

Ale wczoraj slyszalem w TV ze planuje sie wprowadzenie w stanach limitow na zurzycie benzyny. Beda jakies przepisy okreslajace dopuszczenie wozow do uzytkowania ze wzgledu wlasnie na ilosci połykanego paliwa.

A i jeszcze pytanie do Pacian'a czy orientowałes się może (lub ktos inny) czy przy sprowadzeniu jest dalej akcyza czy juz oplata ekologiczna? W ogloszeniu pisze ze spelnia Euro 4 a z tego co wiem 1zl*cmm pojemnosci jest za euro 5, wiec tutaj byloby pewnie 2zl*cmm. Oczywiscie decydujac sie na taką maszynę kilka tys zl "w te lub wewte" to kosmetyka, ale zawsze. Mnie interesuje sciaganie wozu z mniejsza pojemnoscia ale nie spelniajacym euro 4 ;)

Opublikowano

Nic odkrywczego... wystarczy przeliczyć, ile można TAM kupić litrów paliwa za średnia wypłatę i porównać to z polskimi standardami... Usiąść i płakać.

To też wcześniej napisałem, że to co pisze to nic odkrywczego, tak tylko głośno myśle.

Opublikowano
Wracajac do tematu - jak za 'sehr gut zustand', to cena jest podejrzanie niska. Niemcy nie sprzedaja takich samochodow duzo taniej, jezeli sa w idealnym stanie. W dodatku to jest w Monachium, a tam samochody sa raczej dosc drogie. Najlepiej zadzwonic i sie popytac o ten samochod.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Dzwoniłem cena jeszcze do negocjacji tani bedzie dlatego bo to turasy maja do sprzedania i coś mi się wydaje że była wcześniej bita dziś albo jutro będe miał jeszcze oferty ze szwajcari to zapodam.\
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dzwoniłem cena jeszcze do negocjacji tani bedzie dlatego bo to turasy maja do sprzedania \

:hand: W zyciu nie kupuj takiej fury w niemczech od Turkow i Polakow. To tak jakbys sam prosil sie zeby Cie oszukali.

Jak ktos juz zauwazyl ta cena jak na taki samochod jest niska. Srednia wychodzi jakies 19k Eur.

Pozdr.

K.

================================================

Cokolwiek robisz zrób to dzisiaj bo jutro może być za poźno