Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Mam w swojej E39 dziwny problem ze światłami, otóż nie działa mi lewy kierunkowskaz przód, halogen lewy, kierunkowskaz prawy tył, światła stopu w lampach.

Nie dochodzi napięcie do żadnego z tych świateł.

3 światło STOP jest.

Czy może być to wina modułu świateł(LCM)? Czy obstawicie coś innego?

Edytowane przez Jockerr
Opublikowano

Dziś zginęły światła przód, które wczoraj udało mi się naprawić.

Nie mam więc świateł na skos auta tj. lewy przód i prawy tył. Działają tam tylko kolejno światła mijania i światło postojowe.

LCM musi być z tymi samymi numerami? Czy będzie działał z innego auta bez żadnych adaptacji/ przeprogramowania?

Opublikowano (edytowane)
LCM musi być z tymi samymi numerami? Czy będzie działał z innego auta bez żadnych adaptacji/ przeprogramowania?

jeżeli znajdziesz ten sam typ LCM'a i najlepiej z tego samego roku to powinien śmigać bez problemu, ja mam różniący Się numerami,ale reszta Się zgadza i wszystkie światła obsługuje normalnie. Nie programowałem tego drugiego modułu czego efektem jest paląca Się mała kropeczka na wyświetlaczu pomiędzy przebiegiem kilometrów

Edytowane przez bonzo320i
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano

LCM z innymi numerami zakupiony na podmianę.

LCM wymieniony i tak jak podejrzewałem, wszystkie światła wróciły.

Opublikowano
zbyt wiele kombinacji nie miałeś do sprawdzenia, zresztą kolega godzill od razu podpowiedział co do sprawdzenia :wink:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.