Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
te wieksze skoki to chciałem dać leciutko gazu i pokazać że to tylko na swobodnych obrotach, ale noge miałem zmarzniętą i nie dało się
Opublikowano
Przepływomierz, wtryski, świece żarowe lub sterownik świec żarowych. Na filmiku silnik nie jest dogrzany do końca. Jaka była temperatura w czasie tego filmu?
http://images41.fotosik.pl/926/98ae1625f3bfad85med.jpg
Opublikowano

Ja mam tak samo - przepływka nowa, korekty na wtryskach w granicach -0,5 do +0,5, moduł świec żarowych nowy i świece nowe. I co wy na to?

Jak kupowałem swoje to siedziałem w paru innych i też tak było, więc nie chce mi się wierzyć że u Was szanowni koledzy jest tak idealnie.

W Audikach jeśli tak jest jak na filmiku, to mowią żeby sprawdzić kompem czy obroty faktycznie tak falują. Jeśli nie to winne jest oprogramowanie zestawu wskaźników. No ale to w Audi a nie w BMW.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to samo mi mówił sprzedający.

wielokrotnie sprawdzał w aso i powiedzieli mu żeby się tym nie przejmował

tyle że to co mówi sprzedający to mnie akurat najmniej obchodzi

Opublikowano

Proponuje po 1: bez muzyki(filmik) żeby użytkownicy mogli usłyszeć prace motorka.--zrób kolego z pod maski real.

2: zrób próbe przelewową wtryskiwaczy--stawiam któryś wtryskiwacz,nie świece.

3:podpiąć pod diagnostyka względem poszczególnych cylindrów===kuleje tylko na wolnych(przedział 745-755obr/min.)???

POzdr Dani.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

w piątek jak kolega z forum będzie miał ochote to mi podepnie. zobaczymy.

z silnika kieliszek wódki się nie wyleje

• 1 rok później...