Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w tytule czy różnią sie od siebie maski w wersji przed i po liftowej ? bo wg katalogu nry sa te same. jedynie nerki w wersji poliftowej sa szersze.Mam auto po lifcie i czy ewentualnie pasowaly by gdyby kupic maske w wersji przed liftem a wlozyc nerki od wersji poliftowej ?

Opublikowano
bedzie pasowac

to sadze ze maska napewno bedzie pasowac, tylko pytanie czy nerki dalo by sie wlozyc te po lifcie do maski przed...

Opublikowano
W poliftowej są szersze i i nie włożysz ich do starsze wersji na 100%.Grill jest poszerzony i nerki również.POzdr

wlasnie o to mi chodzilo bo i jak teraz na allegro przeglądalem zdjecia to wzrokowo ewidetnie widac ze nerki sa szersze i dlatego chcialem sie upewnic

Opublikowano
W poliftowej są szersze i i nie włożysz ich do starsze wersji na 100%.Grill jest poszerzony i nerki również.POzdr

Dani niby masz rację, ale czy aby na pewno?? bo wiem że znajomy wymieniał na poliftowe bez żadnego rzeźbienia, fakt było to w E36 ale chyba to bez znaczenia. Bo nerki chyba nie są większe rozmiarowo a jedynie mają grubszą zakładkę wychodzącą na maskę - tak myślę choć pewności nie mam

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano

Dani niby masz rację, ale czy aby na pewno?? bo wiem że znajomy wymieniał na poliftowe bez żadnego rzeźbienia, fakt było to w E36 ale chyba to bez znaczenia. Bo nerki chyba nie są większe rozmiarowo a jedynie mają grubszą zakładkę wychodzącą na maskę - tak myślę choć pewności nie mam

No i znowu dylemat mozliwe ze masz rację: http://allegro.pl/grill-atrapa-nerki-bmw-5-e39-lift-lewa-prawa-nowe-i2158694384.html czytaj opis

Opublikowano
skoro gość napisał w aukcji że pasują to coś w tym musi być, może odezwie Się ktoś z posiadaczy co wymieniał nerki
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano

Przecież patrząc na forach to masę forumowiczów wymieniało i wymienia nerki z przedliftów na polifty i jakoś nie słyszałem w ani jednym przypadku, żeby ktoś maskę wymieniał (gdyby tak było to raczej nikt nie wymieniałby nerek mając do przełknięcia koszt zakupu innej maski i jej lakierowania).

Skoro katalogowe numery masek są takie same to wydaje się, że to już jest wystarczająca odpowiedź na pytanie zadane w tytule postu...

Pzdr.

Opublikowano

Skoro katalogowe numery masek są takie same to wydaje się, że to już jest wystarczająca odpowiedź na pytanie zadane w tytule postu...

Pzdr.

nic dodać nic ująć

nerki poliftowe są szersze ale tylko na zewnątrz czyli zakrywają szpare którą nie zakrywają nerki przedliftowe