Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuję pierwszego BMW z ekonomicznym motorem do 14 tys. zł.

Przeglądając ogłoszenia moją uwagę zwrócił ten egzemplarz. Skóra nie wygląda na wysiedzianą, zastanawia mnie tylko aktualność zdjęć (nie ma śniegu na zewnątrz). Moje pytanie czy taka wersja modelu w oryginalne występowała (skóra)

http://otomoto.pl/bmw-318-C22638911.html

I na co zwrócić szczególną uwagę?

pozdrawiam

Opublikowano

Kolego co do najbogatszego wyposażenia to jej bardzo dużo brakuje nie sugeruj się opisami.Właściciel piszę o 6xAirBag i potem system poduszek jakieś to nie po polsku (to jest to samo).Ksenony jak są to chyba HID-y chińskie bo jest brak spryskiwaczy.Fotki chyba z lata albo wcześniej na jednym zdjęciu widać jak ma na liczniku 157kkm.Ten lewy kierunkowskaz wydaje mi się być kiepsko spasowany, ale mogę się mylić.Cena taka o w sumie to auto jest z 1998 a nie 1999 a to już jest rok różnicy.Często właściciele zawyżają rocznik bo wie pan, to jest koniec tego roku model już taki.A tak naprawdę liczy się rocznik z dowodu.Nie sugeruj się wiekiem auta tylko stanem faktycznym.Sprawdź najpierw Vin i jak możesz to historię pojazdu.

Pozdrawiam emilo

Opublikowano

prawe tylne nadkole jakaś brązowa plamka...

wizualnie nie wygląda źle chociaż pewnie bez jakiejś przygody się nie obyło...

wzmorzoną uwagę zwróciłbym na stan techniczny przy tej cenie.

Opublikowano
Wyposażenie na pewno nie maksymalne, wręcz podstawowe, kierownica obszywana, ksenony nieoryginalne, zastanawia mnie ta choinka na desce rozdzielczej - zainstalował chińskie ksenony i wywala błędy wszystkich świateł? Ogólnie wygląda na umęczoną.
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
Opublikowano
Wyposażenie na pewno nie maksymalne, wręcz podstawowe, kierownica obszywana, ksenony nieoryginalne, zastanawia mnie ta choinka na desce rozdzielczej - zainstalował chińskie ksenony i wywala błędy wszystkich świateł? Ogólnie wygląda na umęczoną.

Ale to wywalało by również błędy tylnych lamp? Szczerzem powiem, że faktycznie ta choinka wygląda uroczo :). Dodatkowo "pełna elektryka" przednich szyb i lusterek, no i szyberdachu :D.