Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy!Mam problem z wyciekiem płynu ze zbiorniczka,cieknie od spodu tam gdzie jest oring.Potrzebuje wymiary tego oringa jak jest jeden,bo nie wiem ile ich jest.
Klema
Opublikowano
Ja też myślałem że to oring ale okazało sie ze to chłodnica strzeliła u góry i pod zbiorniczkiem płyn ściekał po nim tak że niebyło widać i wyciekał tak że wyglądało to właśnie na oring. Sprawdź czy u Ciebie przypadkiem nie jest podobnie.
Opublikowano
Witam!i nie rozumiem tego,skoro wymienisz wszystkie ori to musi być ok.Chyba że wyciek jest gdzie indziej.Ostatnio wymieniałem ori pod stopą filtra oleju i jest gicio,to dlaczego ma lecieć ze zbiorniczka?
Klema
Opublikowano
Zapodam nowe ori,do tego sylikon, odczekam jeden dzionek żeby wyschło i nie ma bata na maryche musi trzymać.
Klema
Opublikowano
Robiłem tak,zalalem silikonem temp caly kanał w który wchodzi zbiorniczek + nowe oringi .Wytrzymalo ok 4 mies ,wymieniłem chlodnice i lux,bo mi ręce opadały.