Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

...chyba jednak lepiej zapytać tam, a być może jest już opisana, albo jest tam jej właściciel, kto wie

http://www.mforum.com.pl/

ale młotek w bagażniku mnie rozwalił :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Nie wiem jak to jest z M, ale czy rok 2005 ma takie reflektory? Nie powinny być poliftowe czasem? Cóż, inna sprawa, że akurat w qp przód przedliftowy jest IMHO znacznie fajniejszy niż poliftowy, wizualnie oczywiście.
Opublikowano

No jak na nasze warunki to może być przyzwoite auto.

Jezeli Cie interesuje to oględziny, bo jak na nasz warunki to rzeczywiscie drogi egzemplarz, zaś jak na niemieckie to... :8)

Opublikowano

Tam kusi od razu, po prostu pytam czy to ciekawy egzemplarz :)

Na wiosne wystawie 335i jeszcze raz, jak pojdzie to pomyśle realnie nad może tym egzemplarzem M3 :) - Urządzanie mieszkania przerosło moje możliwości przetwarzania banknotów :)

Opublikowano

Własnie spojrzałem na Otomoto, m3 z lat 2002-2005 i to jest chyba jedyny sensowny egzemplarz, jezeli chodzi o wróżenie ze zdjęć i opisu.

Mysle, ze zabawe miałbyś lepszą z M3, w koncu potezny wolnossacy silnik to zupelnie inna bajka.

Reszta albo oszpecona chamskim tuningiem albo grzyb wie co.

Opublikowano

No własnie z tego też powodu pytam o ten egzemplarz :) jedyne M3 e46 jakie w ogóle przykuło moją uwagę na allegro.

Ale jako że na m3 e46 się kompletnie nie znam to postanowiłem zapytać kolegów na forum :)

Opublikowano

Mi trochę nie podoba w tej cenie (pomijając, że to M :) ):

- paskudne dywaniki ;

- boczek kierowcy z jakąś dziurą ......

• Członkowie klubu
Opublikowano
Pytam na tym forum bo tu więcej aktywnych ludzi jest, tam na \\MForm jakoś cicho jest:)

Faktycznie, wróżb więcej dostaniesz tu... ;)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Nie wiem jak to jest z M, ale czy rok 2005 ma takie reflektory? Nie powinny być poliftowe czasem? Cóż, inna sprawa, że akurat w qp przód przedliftowy jest IMHO znacznie fajniejszy niż poliftowy, wizualnie oczywiście.

na szczęście nikt w Monachium nie wpadł na pomysł, aby do M3 zapakować poliftowy przód

Opublikowano

Tak się składa że jak sprzedawałem swoją E93 to gość zapytał mnie o możliwość zamiany na moją.

Stanęło wtedy na tym że miał się zastanowic ale nie dzwonił koniec końców.

A więc auto wisi w ogłoszeniu od października.

Ciekawe czemu? Auto nie powiem bo też mi się podoba zwłaszcza że posiada pakiet Competition.

Znalazłem e-maila od niego cytuje:

"....

http://otomoto.pl/show?id=C19205695

Jedynym mankamentem jest przód samochodu, przedni zderzak ma białe kropki (odpryski od kamieni, oraz maska jest do malowania ponieważ ostatnio mi jakiś miły zrobił dwie ryski na zdjęciach nie ma tych rysek bo są świeże).

Auto pochodzi z Niemiec, a więc jest wersja 100% europejska. Serwisowane ASO BMW Fiałkowski Zielona Góra,

Ostatnio były wymieniane tarcze i klocki przy przebiegu 88500km, Olej wymieniany corocznie przed zimą niezależnie od przebiegu.

Wyposażenia nie wymieniam bo M3 COMPETITION mówi samo za siebie.

Zimą nie używane, nie palone w samochodzie. Auto nie jezdziło po torach itp.

..."

Auto może być ciekawe, na pewno nie jest łatwo takie auto sprzedać bo klient musi znaleść się konkretny - wiem po sobie :wink:

... hmm może wyśle mu teraz ja z kolei zapytanie o zamianę na SUBARU :twisted:

A wiadomo na allegro 90% polujących na M3 szuka M3 E46 najlepiej do 50 tys.zł

No i tyle wiem o tym aucie.

Pozdr.

• Członkowie klubu
Opublikowano

:mrgreen: :mrgreen:

inna sprawa czy jeżdżąc bez rękawic ta kierownica ma sens?

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

za 50 tyś to szukał bym e90 320d a nie m3:P ale prawda, ludzie tak szukają a potem dziwne że z samochodem tyle problemów.....

Może wyśle mu ofertę zamiany na 335i:P ale to po zimie jak zrobie przegląd zawieszenia bo teraz to wstyd:P

Też mi się ten pakiet competition podoba a kierownica z alcantary ma swój urok :)

Kolesiowi jest ciężko sprzedać autko i wcale mu się nie dziwie, bo na takie autko trzeba amatora...

Ale ja bym je wziął ... :)

Opublikowano
za 50 tyś to szukał bym e90 320d a nie m3:P ale prawda, ludzie tak szukają a potem dziwne że z samochodem tyle problemów.....

trzeba by mieć niezłą wojnę w głowie, żeby szukać M3 i kupić 2.0 diesla :mrgreen: ale są tacy co szukają np. coupe R6 benz., a kupują piątkę w "kombiku" z dieslem w automacie (nie żebym miał coś do tych piątek, chodzi o konsekwencję w realizacji planów :D )

wujekwadus nie czekaj do wiosny, tylko dzwoń do gościa, dogaduj się, bo amator się znajdzie i będziesz w brodę sobie pluł :cool2:

Opublikowano

wujekwadus dokładnie jak kolega wyżej napisał

bierz i dzwoń od razu z tego co się domyślam on własnie szuka coś w e92/e93 z resztą do mnie dzwonił o e93,

a jeszcze jedno że zamieni się wyłącznie na BMW.

Opublikowano

Spoko, napisałem do kolesia maila i dałem mu link do mojej galerii na forum :)

Niech sobie popatrzy poczyta w koncu nie mam nic do ukrycia:P

Jak mu sie spodoba to możę sie z nim dogadam a jak nie to najwyżej kuchnie zrobie sobie za miesiąc :)

Opublikowano
...

a jak nie to najwyżej kuchnie zrobie sobie za miesiąc :)

:lol: :lol: :lol:

PS: napisz tu albo na PW co ci odpisze :wink: