Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jestem tu nowy i chciał bym sie dowiedzieć jaką muszę mieć szerokość felg aby weszły mi na nie opony 265???i jakie jest et do e34??. :) :) :) :) :) Pozdrawiam
Opublikowano

Te opony to do 2,5l ? Slyszalem ze ktos wsadzal szer. 245.... ale 265? :shock:

Felga na taki walec bedzie musiala miec cos koło 10 cali (10,5)

Standardowe ET do e34/e32/e39 to 20

Opublikowano
kolega będzie walcował asfalt , proszę przemyśl to jeszcze , po tyłku będą dostawac zawiasy a na koleinach będzie cie wozić jak zaprzęgiem w konia , jak chcesz mieć dobrą przyczepność to kup 225 ale markowe yokohamy lub wyszły najlepsze goodyery w rankigu auto świata
Opublikowano
9,5 cala felga 16 takie miałem w e34 i rozmiar 255 spoko wchodzą ale tak jak koledzy piszą na tył ok ale do przodu odradzam ja w mojej mam 255tył i 225 przód i mimo tego na naszych drogach trza walczyć za kółkiem
Opublikowano
Do przodu chcę dać 235 a tył 265 takie wystarczą chodzi o wygląd i przyczepność opony będą michelina robię często trasy polska- niemcy i chodzi mi o przyczepność kół .To rozumiem ze muszę kupić szerokość 10 cali aby weszły :) :D :D :D :D :D
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

245 wystarczą, mi przy m30 wystarczały, na feldze 10x17 et 0

jak ma wyglądać szeroko to daj szeroką felgę z jak namniejszym ET, a nie balonową oponę o absurdalnej szerokości :)