Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
U mnie dis -21 rano pierwsze zagrzanie świec, tryk i chodzi stan w baku 1/4 tankuje na Orlenie normalnego diesla dolewka zawsze Diesel Skydd. Przed zima zawsze sprawdzenie świec, wymiana filtra paliwa, obsługa aku. tez nie zaszkodzi. Zacznij od filtra paliwa wykręć go weź do domu niech ogrzeje Ci się wylej z niego wszystko zalej ropa jak masz i wtedy spróbuj odpalić jak odpali to znaczy ze ropę kiepska masz... i aku. podładuj powodzona :)
Opublikowano
Witam! A u mnie też nie pali... tzn jechałem dziś i zaczął się dławić... aż całkiem zgasł i nie odpala :cry2: ropy w baku mało a na dodatek ruska i chyba ta ropa kiepska jest bo chciałem nalać z karnistra takiej samej to była kasza a nie ropa... A jak wyjmę filtr paliwa to mi się nic nie zapowietrzy??? Bo nie za bardzo wiem
Opublikowano
A jak wymieniasz filtr to Ci się zapowietrza? Nie nie zapowietrzy Ci się.
Opublikowano
Z niczego sie to nie bierze jak to mówią jak dbasz tak masz :norty: i kwestia paliwa na 90% .... zacznij od tego filtra paliwa ,doładowania aku powinno być dobrze dolej do pełna dobrej ropy jakiegoś dodatku (nie którzy dają benzynę) będzie dobrze :cool2:
Opublikowano
Tak pod maską jest w autach przed liftem. A po liftowce niby nowsza technologia, a gorszy dostęp :mad2: