Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, wczoraj pakowałem ładowany aku, po bo nocy za nic nie odpali ;/ chyba nowy trzeba sprawić, możecie pomóc wybrać jaki, (320d) ale moim problemem w tym temacie, są zegary. Gdy wczoraj wsadziłem aku, chce odpalić a tu zegar prędkości i baku na max w prawo ;/. i jak tylko przekręcam stacyjkę od razu ;/
Opublikowano

A jeszcze ewentualne teorie?

Czego się spodziewać? i czy w ogóle coś z tym zrobić? kręcił jak chciałem odpalić, wsadzę go na nowo, i ewentualnie podładuje i potem już nie wiem co zrobić. Wskazówka baku też max na prawo, ponad full

Opublikowano
Kolego spróbuj reseta zegarów. Trzymasz lewy przycisk na zgarach przekręcasz zapłon klikająć w ten sam przycisk i wchodzisz w opcje 19 aż pojawi sie lock off , później przechodzisz tak samo jak wcześniej do 21 i tam jest reset
Opublikowano
Kup porządny, bezobsługowy np. Centra Futura. 3 lata gwarancji. Ja jestem zadowolony.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785