Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cze wszystki jak w temacie czy jest wyprowadzona instalacja halogenów przednich w kazdej bmw jesli niema halogenów??DZIĘKUJE ZA WYPOWIEDZI I POZDRAWIAM
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
Bylo na forum, miedzy innymi w moich postach, takze :search:
były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
Opublikowano
no to mam pecha będzie trza ciągną ć kable wtedy jeśli jest tak jak piszecie kupiłłem halogeny bo niebyło jak kupiłem autko tylko dziwne że w zderzaku niema zaślepek żadnych na dziury po halogenach może były orginalnie trza sie schylic pod autko a co do halogenów to zakupiłem kpl nowych z żarówkami za 154 zł dobra cena??
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
Witam.Co do zaslepek na otwory po halogenach to poprostu mogl je ktos ukrasc. A jaki masz wlacznik na halogeny podwojny czy pojedynczy? Co do ceny za te halogeny to zalezy od producenta. Zamienniki mozna juz dostac za 140zl za kpl. Mysle ze te twoje to sa zamienniki a 154zl to wmiare dobra cena bo z zarowkami. Probowales przymierzac te halogeny w otwory? Chodzi mi o to czy ladnie pasuja? PZDR
Opublikowano
jeszcze nie bo autko jest w domu rodzinnym a ja jestem teraz u dziewczyny bo jestem po wypadku i tata teraz mi ujezdza bmw a halogeny on kupił i zobacze w czwartek jak pasuja klawisz mam pojedyńczy to raczej orginalnie niemniałem halogenów dzieki za wypowiedz POZDRAWIAM
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
Czyli tak jak sobie sam odpowiedziales raczej sam nie miales halogenow. Ale to nie przeszkadza aby je miec:) Tez planuje montowac za jakis czas halogeny takze wymienimy sie doswiadczeniami:) Pozdro
Opublikowano

Zeby nie zaczynać nowego postu podłączę sie pod dyskusję, bo wiem mam nastepujący problem. Lata mi w mocowaniu jeden z halogenów. Lata, tzn trzyma sie nierowno, jest jakos słąbo samocowany i podczas jazdy trzęsię się. Jak się zatrzymałem, i dotknąłem, to rzeczywiście-jakby był delkatnie wysuniety. Jak moż na temu zaradzic...Wiem, ze aby zobaczyc halogeny od tyłu trzeba niestety podniesc samochód...

i tu pojawia sie drugie pytanie, jak w domowych, garazowych warunkach można podnieśc auto. Boje sie troche z tym podnoszeniem, obawiam się, ze auto niezabezpieczone prawidłowo, moze na mnie upaść. prosze o rade w sprawie trzęśsacego się halogenu oraz podniesienia bMW w garazowych warunkach....

sorki..za lamerstwo.... :mad2:

"Mężczyznę poznać nie po tym jak zaczyna, ale po tym, jak kończy..." Leszek Miller

"Czy stać nas na to, aby nas nie było stać..?" Kazimierz Marcinkiewicz

2oo> niż 4 koła