Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich moze ktos mi pomoze. Czasami gdy ruszam do przodu to jest takie szarpanie w tedy musze dac mu troche wiecej gazu aby nie zgasł. Jezeli juz rusze to wszystko chodzi idealnie. Silnik 2.0 diesel.
Opublikowano
miałem tak... tarcze miałem na wykończeniu, łożysko oporowe huczało aż miło... dwumas miał duże luzy... po wymianie kompletu przestał "żabkować" :cool2:
Opublikowano
Witam, u mnie po wymianie sprzęgła wszystko wróciło do normy. Koło dwumasowe było w nienagannym stanie. Pozdrawiam
Opublikowano
Balugass ile kosztowała taka przyjemnośc? Pytam orientacyjnie, bo u mnie też chyba powolutku zaczyna się kończyc sprzęgło.
Opublikowano
Kurde, też mam żabkę przy ruszaniu :( Powoli dojrzewam do tego, że to sprzęgło. Choć bierze u dołu, nie ślizga się, itd. i chciałem oddalić wizję wymiany na nowe. Ale po Waszych postach widzę, że to nieuchronne.
Opublikowano
sprzeglo sprzeglo. Tez to miałem, nie było slizgania żadnego ale ruszyc pod górke albo z kompletem pasażerów to auto miało drgawki :) nowe sprzegło dwumas i rusza idealnie :)
szukam