Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem miesiąc temu nowe aku dziś zawiodło zakręciło od niechcenia dwa razy i koniec. Zauważyłem ze od jakiegoś czasu słychać jakiś wiatrak, nawet gdy kluczyki są wyciągnięte ze stacyjki on załącza się i drażni ucho(nie jest to webasto bo wiem kiedy ono się załącza słychać inny wiatrak głośniejszy). Będę wdzięczny za pomoc.
Opublikowano
ja dzisiaj zamówiłem jeża do swojej bo mi nawiewy świrują ale akumulatora nie rozładowuje :norty:

a widzisz bo pewnie to nie wina jeża, bo jeśli by tak było to w 95% rozładowywał by baterię, a Twoje nawiewy nie świrują z tego co doczytałem odnośnie Twoich problemów, tylko po prostu tak działa climatronic w trybie AUTO,aby utrzymać odpowiednio ustawioną temperaturę na panelu, sam reguluje z którego wlotu jakie powietrze ma lecieć

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
ja dzisiaj zamówiłem jeża do swojej bo mi nawiewy świrują ale akumulatora nie rozładowuje :norty:

a widzisz bo pewnie to nie wina jeża, bo jeśli by tak było to w 95% rozładowywał by baterię, a Twoje nawiewy nie świrują z tego co doczytałem odnośnie Twoich problemów, tylko po prostu tak działa climatronic w trybie AUTO,aby utrzymać odpowiednio ustawioną temperaturę na panelu, sam reguluje z którego wlotu jakie powietrze ma lecieć

tak masz racje ale nawiew wiejej wraz na maxa a raz wogóle i nie moge regulowac siły nawiewu tzn kreski sie zmieniają ale wentylator itak dmucha z jakła siłą chce to typowy objaw popsutego jeza tak jak rozładowywanie akumulatora.u mnie akumulatora nei rozładowuje ale przez tego jeza nie wieje mi ciepłe powietrze z kratek tylnych dla pasarzerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.