Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wielki fanie serii od kiedy w bmw wychodza czerwono sprejowane lampy? wiec nie rzucaj sie o ringi :D
Gdyby Bóg kochał przedni napęd to chodzilibyśmy na rękach ;)
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Z takimi lampami kupilem juz auto. A po drugie ten kosmetyczny zabieg naprawde polepsza wyglad w przeciwienstwie do swiecacych kolek. "Serie" zawsze mozna delikatnie nagiac, ale z głową.
Opublikowano
lpg jest do kuchenek :) a tak w ogóle to skończ już chlopcze bo rzucasz się jak karp na wigilię a tak w ogóle sam nie jesteś idealny :) krytyk się znalazł :)
Opublikowano

A kto tu sie rzuca? Jestem bardzo spokojny. Nie bede sie z toba wdawal w dyskusje, bo juz sie przekonalem ze z takimi ludzmi nie da sie merytorycznie rozmawiac wiec oddaje walkowerem.

PS. Nie mnie wysmialo 90% forumowiczow. Pozdrawiam fana "tuningu".

Opublikowano

...siedem zawsze prowokuje a ty dałeś się podejść , ale fakt jest taki że zabrakło ci argumentów i prostactwo z ciebie wylazło ...pózniej się dziwić skąd się biorą stereotypy na temat właścicieli bmw

a co do poziomu ,to powinieneś opuścić szacowne forum

eSKa

Opublikowano
Bron Boze ja nikogo nie prowokuje. Raczej nazwal bym to inaczej - czasem nazywam rzeczy po imieniu i pisze to co mysle. Zreszta jak widac sporo osob tu napisalo co mysli nt. tych "kolek".
Opublikowano
na temat tych kółek jak już pisałeś to rzecz gustu :D ... fakt jest taki że daniel dał ciała ,pytanie tylko jak się teraz zachowa ? czy będzie dalej lał moczem czy pokaże poziom...

eSKa

Opublikowano
Moim zdaniem biale kierunki z tylu pasuja do bardzo ciemnych albo jasnych kolorow lakieru, do calypso nie pasi. Z przodu jest OK bo lampy jasne ale z tylu pomarancz albo cale czerwone (o ile ktos takie produkuje).
Opublikowano
przegrzebalem allegro i nie ma całych czerwonych.. jedynie te diodowe chu wie co. więc jedyna opcja to sprej.. mam jeszcze jeden komplet pomarańczowych więc jak dorwe jakiś dobry sprej to prysne jeden komplet i lukne jak to wygląda na aucie. narazie moim największym zmartwieniem jest polerka felg i nowe opony :)
Opublikowano

To dlatego ze oryginalne czerwone lampy sa tylko w wersjach na USA - sam szukalem bardzo dlugo i oryginalnych nie znalazlem :? Pozostaje ci raczej jedynie czerwony spray, bo czarny kierunek raczej by nie pasowal z twoim kolorem auta

Ja niedawno kupilem komplet oryginalnych Helli z bialym kierunkiem, w stanie niemal idealnym - zaloze je na wiosne :norty:

Szukalem ich bardzo bardzo dlugo, moze i rok... a ceny za takie lampy sa nie raz wyzsze niz za oryginalne black helle i w wieszkosci przesadzone, z drugiej strony jak cos jest unikatem... Oczywiscie mowa o oryginalach, bo np zamienniki DEPO mozna miec za 300zl

Opublikowano
mam jeszcze jeden komplet pomarańczowych więc jak dorwe jakiś dobry sprej to prysne jeden komplet i lukne jak to wygląda na aucie.

Na poprzedniej stronie masz foto mojej E34 tez w Calypsorot z czerownym kierunkiem.

Opublikowano
wiem wiem.. a co do czerwonych lamp na usa to tez nie zawsze szly cale czerwone bo widzialem pare aut na allegro i mialy pomaranczowe kierunki.. wiec po prostu czerwona lampa jest bialym krukiem ;) a co do spreju to chyba powinien byc normalny bo raczej mat bedzie kijowo wygladal.. u Ciebie Rafal na zdjeciu wyglada jakby byl normalny z polyskiem.. a jak wyglada w realu?
Opublikowano
kumpel ma black helle (biale dymione szkla nie sprejowane) na tyle i jakos to nie za ciekawie sie prezentuje tzn osobiscie mi jakos sie nie podoba na szarym aucie
Opublikowano
wiem wiem.. a co do czerwonych lamp na usa to tez nie zawsze szly cale czerwone bo widzialem pare aut na allegro i mialy pomaranczowe kierunki.. wiec po prostu czerwona lampa jest bialym krukiem ;) a co do spreju to chyba powinien byc normalny bo raczej mat bedzie kijowo wygladal.. u Ciebie Rafal na zdjeciu wyglada jakby byl normalny z polyskiem.. a jak wyglada w realu?

U mnie sa normalne z polyskiem. Nie wiem co bylo z nimi robione, ale cos bylo... :) Jutro zrobie dokladne zdjecia obu lamp i wrzuce. Nie wiem moze w srodku sa wyklejone jakas folia? Nie mam pojecia. Ale widac ze jest jest to typowa czerwien, ma naloty pomaranczu.

Opublikowano
maja normalnie napis hella i wyglądają jak seryjne. czyli widocznie jakieś rzemiosło no ale ogólnie chodzi o to że całą ciemna lampa jakoś dziwnie wygląda
Opublikowano
zauważyłem ten pomarancz. teraz tylko kwestia czy on jest od wewnątrz czy od zewnątrz (pomarańczowy) jak znajdę trochę czasu na tygodniu to prysne te moje i porównamy