Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pada dzisiaj u mnie calutki dzien snieg w Gorzowie.Jak jechalem do pracy wieczorem to kazde rondo i krzyzowka boczkiem :) Siedze teraz w pracy i patrze przez okienko jak betka sie nudzi na dworze...Ale po 23 chyba zajade do domu po statyw i aparat i skikne na mala sesyjke foto i troche poganiam "po miescie"...

Serce sie kraje taka pogoda a czlowiek w pracy...

Pozdrassssyyyy

Opublikowano
Mazowieckie tez mnustwo sniegu na drogach totalna slizgawka wlasnie wrucilen niedawno do domu kazdy zakret bokiem ale jazda.Pozdrawiam.
Byłe 318i coupe obecne 320i coupe radosc z jazdy.Nareszcie długo oczekiwane E46 kombi.
Opublikowano
A ja wczoraj zapomniałem wyłączyć lampki w środku, dziś wsiadam i prądu nima... cały dzień się aku ładuje :P Nici z jazdy... jeszcze się naodśnieżałem na darmo.
Opublikowano

Ja dziś takie boki zarywałem sprowadzonym niedawno VW Golfem III że ho, bo :shock: Było ZAJEDWABIŚCIE, zaciągnięty ręczny i ogień, ale to jednak nie RWD..

Mam nadzieje że ożenię Golfa jak najszybciej i zdążę kupić BMW gdy jeszcze śnieg jeszcze do końca nie stopnieje.. :|

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber

Opublikowano

Nie ma co - pogoda pierwsza klasa :)

Obie niunie śmigają jak szalone ;)

Pozdrawiam

http://no2qnos.fm.interia.pl/breit1.jpg
Opublikowano

fakt pogoda jest fajna żebys sie podszkolić ;)

Ja dziś wybrałem się na placyk : "poćwiczyłem" i powygłupiałem się.Podczas wygłupiania traciłem już orientację czy się kręcę i jade do przodu czy do tyłu :) Ręcznego nie użyłem ani raz (bo po co).

W sumie zabawa zabawą ale nauczyłem się dziś troszkę i ..hm...bardziej "czuję" swój samochód.

PS.Podczas "szkolenia" spaliłem 1/4 baku :( (to ta druga strona medalu)

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano
ja wlasnie wrocilem...zaraz wrzucam fotki...tyle tego sniegu ze sie to autko ciezko prowadzi bo snieg je ciaga w kazda strone ...
;) przyspieszać jest fajnie :) szczególnie na skrzyżowaniu jak musisz szybko uciec z niego a akurat chcesz skręcić (obojętnie w lewo lub prawo).Nóżka sama idzie na gaz..mozna się spocić jak się przesadzi :)

Czekam na foty z niecierpliwością :D:D:D

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano

Cieszę się, że pogoda Wam się podoba ale:

1. Co to ma wspólnego z BMW?!

2. Jak wiecie BMW Klub Polska nie popiera zabaw typu, jazda bokami w normalnym ruchum ulicznym. Jesli ktos nie wie, to polecam regulamin.

3. Przy następnym takim wątku polecą ostrzeżenia :!:

Wątek zamykam.

Black - Mighty - Wonderful
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.