Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, mam problem już od pewnego czasu z paleniem wymieniłem świece,kopułkę z palcem i dalej to samo jest co było jak trochę postoi z 2godzinki to trzeba ją długo kręcić by odpaliła model mojej bmw to e34 525i 173KM 88r proszę poradzicie coś z góry dzięki :|
Opublikowano
W moim m20 co prawda b20 też występował taki problem i winowajcą okazał sie regulator ciśnienia paliwa. Jak masz możliwość to podmnień od kogoś żeby miećpewność ale u mnie zawiódł właśnie on :wink:
Opublikowano
Też kiedyś miałem ten problem (m20b25) i winny był regulator ciśnienia.Sprawdź tylko jaki masz zamontowany,jest na nim wybite ciśnienie nominalne,są różne.Używany kosztuje 3 dychy,sprawdź na miejscu czy działa.
Opublikowano
możliwe ze paliwo Ci się cofa badz wtryski już leją , lub pompa paliwa nie domaga i nie daje juz takiego cisnienia . Wpierw sprawdz cisnienie jakie daje pompka paliwa . A masz w niej LPG ??

No mam w niej gaz 2lata, ale mało jeżdżę na nim tylko jak gdzieś daleko jadę w trasę to tankuję a tak to po mieście na bęzynce śmigam :)