Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie i panie...potrzebujwe waszej pomocy...z nadzieja wypatruje nowych ogłoszeń na stronach niemieckich i polskich...interesuje mnie naturalnie marka BMW model 320d. W zyciu niejednokrotnie błądziłem wybierajac jakieś "dziwne" pojazdy cicho myslac ze moze to ten...niestety nie...znalazłem jaeden kąsek w polskim komisie...czy zna moze ktoś to autko? Czy mozecie mi jakies polecic...jedyne co wymagam to 2.0d i rocznik powyzej 2006.Serdecznie pozdrawiam i zycze Szczesliwego Nowego Roku za kierownica BMW. :cool2: :cool2: http://otomoto.pl/bmw-320-m-pakiet-C21775414.html
Opublikowano (edytowane)
Gdy ja szukałem auta to oferty komisów z Radomia jakoś od razu omijałem szerokim lukiem :D kupiłem w niemczech tylko teraz euro dość wysoko stoi także wyższe koszty ale dużo większe prawdopodobieństwo kupienia czegoś rozsądnego.. Auto z ogłoszenia nie posiada podgrzewanych foteli oraz skórzanych foteli..ale to jak zwykle ponosi trochę sprzedających z opisem Edytowane przez alvarokr
Opublikowano
...tak myslałem...poczytałem tutaj troszke na temat komisow i wymiekłem...chciałem isc na łatwizne i kupic juz cos zarejestrowanego...w niemczech szukam regularnie...i dziwił mnie troszke fakt ze w Niemczech :D samochody DOBRE sa o wiele drozsze niz te nasze w stanie IDEALNYM...no nic... walcze dalej... :cool2:
Opublikowano
szukaj szukaj. ja tak samo szukalem od wrzesnia az do maja no i w koncu znalazla sie wymarzona pieknosc 320d(chcialbym zeby bylo xd :D) 130 kW 2007.09 grafitowa bestia :)ogloszenie bylo od 20 min na necie a ja juz dzwonilem :D wiec musisz trafic bo za 2 godz od wystawienia nie ma co dzwonic bo juz jest rezerwacja,a jak ktos nie kupi to i ty nie masz po co jechac
Opublikowano
Panowie i panie...potrzebujwe waszej pomocy...z nadzieja wypatruje nowych ogłoszeń na stronach niemieckich i polskich...interesuje mnie naturalnie marka BMW model 320d. W zyciu niejednokrotnie błądziłem wybierajac jakieś "dziwne" pojazdy cicho myslac ze moze to ten...niestety nie...znalazłem jaeden kąsek w polskim komisie...czy zna moze ktoś to autko? Czy mozecie mi jakies polecic...jedyne co wymagam to 2.0d i rocznik powyzej 2006.Serdecznie pozdrawiam i zycze Szczesliwego Nowego Roku za kierownica BMW. :cool2: :cool2: http://otomoto.pl/bmw-320-m-pakiet-C21775414.html

Autko z linku niby ładne ale w środku panel klimy i pokrętło od i drive się nie zgadza jest od LCI.

Opublikowano
szukaj szukaj. ja tak samo szukalem od wrzesnia az do maja no i w koncu znalazla sie wymarzona pieknosc 320d(chcialbym zeby bylo xd :D) 130 kW 2007.09 grafitowa bestia :)ogloszenie bylo od 20 min na necie a ja juz dzwonilem :D wiec musisz trafic bo za 2 godz od wystawienia nie ma co dzwonic bo juz jest rezerwacja,a jak ktos nie kupi to i ty nie masz po co jechac

Od września do maja..podziwiam za wytrwałość :D

Opublikowano

Kolego jak 2007r to mogłobyć oryginalnie w chromie pokrętło, albo ktoś wymienił bo mu się bardziej podoba ( tak jak mi ). Jeśli chodzi o samochód, to proponuje na początek poprosić o VIN i rozkodować sobie go na stronie viewtopic.php?f=73&t=171528 ( tam masz instrukcje dokładną ) i wtedy sprawdzisz czy auto miał, np m-pakiet i ogólnie wyposażenie, kolejna sprawa to Jaki jest przebieg tego samochodu, odnośnie komisów w radomiu, to faktycznie jest kilka takich, w których są samochody tylko klepane, natomiast tego komisu nie znam, więc nie powiem. Cena żadną okazją, bo auto nie jest jakoś specjalnie zadbane, a i xenona nie ma, skóry również także twój wybór.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Zarejestrowani
Opublikowano
Alcantara jest a to rownież jest rodzaj skory ;) fakt faktem jak kolega wyżej napisał nie ma ksenofobii ale wyglada fajnie

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
...chłopaki..nie żebym sie podlizywał ale cieszę sie ze tu trafiłem..bo normalnie porwałbym sie w sekundzie na to Bmw z Radomia...ale dzieki kilku opinia opadły emocje i teraz spokojnie zaczne od poczatku..Pozdrawiam i dziekuje raz jeszcze.. :cool2: :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

tak samo moja byla na necie 30 min zarezerwolawalem i nastepnego dnia pojechalem :cool2:

i ta sie stalem szczesliwym posiadaczem :norty:

Opublikowano
Autko z linku niby ładne ale w środku panel klimy i pokrętło od i drive się nie zgadza jest od LCI.
Kolego jak 2007r to mogłobyć oryginalnie w chromie pokrętło, albo ktoś wymienił bo mu się bardziej podoba ( tak jak mi )(...)Pzdr

Mam samochód z grudnia 2006, mam identyczny panel klimy oraz pokrętło. Między pre-LCI oraz LCI były wprowadzane drobne modyfikacje.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

O autach z ogłoszeń jest inny dział.

Auto na zdjęciach nie wygląda źle, ale...

Rok wiadomo 2006, ale dziwna sprawa z końcówką wydechu w dół, czyli bez DPF (co na model 2007 raczej niewiarygodne, choć możliwe).

Nikt nie jest jasnowidzem, ale w mojej ocenie przebieg raczej grubo powyżej 250 Tkm (oceniam po zużyciu kierownicy i zdrapanej z niej gumy) - no chyba że ktoś nie dbał o kierę wybitnie. Jeśli auto jest od nowości w Polsce to ewentualnie można spodziewać się mniejszego przebiegu niż porównywalne np. z Niemiec (tam zazwyczaj więcej się jeździ).

Felgi chyba z wersji LCI.

Szkoda że xenonu brak.

Fajne fotele z alcantarą.

Myślę że można auto sprawdzić (jest ładne, fajny kolor, czarne listwy, M pakiet, navi prof.), ale cudów bym się nie spodziewał.

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

Opublikowano

Co jest kolego nieprawdopodobne, że nie ma dpfa ? To raczej nic dziwnego, nie wszystkie miały i bez znaczenie czy 2005 czy 2007.

Pzdr

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co jest kolego nieprawdopodobne, że nie ma dpfa ? To raczej nic dziwnego, nie wszystkie miały i bez znaczenie czy 2005 czy 2007.

Pzdr

To prawda, wszystkie nie miały filtra, ale trafienie auta bez DPFa jest niełatwe (zwłaszcza w modelu na 2007 rok).

Pozdrawiam

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

Opublikowano (edytowane)
Alcantara jest a to rownież jest rodzaj skory ;)

Wybacz ale glupoty opowiadasz... Alcantara nie ma nic wspolnego ze skora... :!: :!: :!: Kto Ci takich glupot naopowiadal... to material tekstylny ktorego wlokna sa bardzo bardzooo cienkie (kilkukrotnie ciensze niz wlos ludzki) . Najwidoczniej mylisz alcantare z nubukiem albo zamszem .

Auto z linku wyglada b. fajnie , panel z klimy jest OK nie jest to zadne LCI ...(byl juz w modelach zkoncowki 2006) Moja jedyna uwage zwraca cena... 2007 rok 50k :shock: :shock: :shock:

Mpakiet na 90% ori.

Moim zdaniem jego cena jest ... conajmniej okazyjna... Takie auta u niemcow stoja duzo wiecej. Pamietajcie o tym ze jak cos jest SLine albo Mpakiet to kosztuje swoje ! +2-3k Euro ...

Jak ja szukalem w niemczech Mpakietu to za 2006 rok (koncowka) pewne auto ( a i przy takich trzeba swoej dolozyc) kosztowalo 76k ... :norty: :norty: - ten jest 26k tanszy... :roll:

Dla mnie jest to samochod powypadkowy ew. z bardzo sporym przebiegiem (choc po wnetrzu tego nie widac kompletnie), innej mozliwosci nie ma - bo sprzedawca wystawia fvat... Chyba ze podal cene netto tylko zapomnial zaznaczyc to wtedy juz bardziej by sie zgadzalo . Jak nie byl bardzo uderzony to oferta jak najbardziej na plus.

Za 50k to mozna kupic 2005 rok bez mpakietu z przebiegiem do 160k z podobnym wyposazeniem . Tyle ze pewny samochod zadbany a nie taki do ktorego na start dolozymy 5k .

Plusem tego z linku jest brak DPF :cool2: :cool2:

Edytowane przez mmcv
Opublikowano
Witam.Skontaktowałem sie z jednym włascicielem 320d . Autko z Belgi z silniczkiem 150 PS. Czy jest to mozliwe? Bez DPF..
Opublikowano
Witam.Skontaktowałem sie z jednym włascicielem 320d . Autko z Belgi z silniczkiem 150 PS. Czy jest to mozliwe? Bez DPF..

a co w tym dziwnego ? Podatek sie placi od mocy w Belgi wiec jezdzi duzo flotowek ... To jest silnik 163 konie fabrycznie przykrecony na 150km .

Opublikowano

Jak najbardziej możliwe, niech ci poda VIN i przebieg. A jeśli chodzi o to dokładanie, to do każdego używanego samochodu w tej cenie trzeba liczyć +5k chociażby na zmianę oleju, filtrów, i ubezpieczenie.

pzdr

Opublikowano
to do każdego używanego samochodu w tej cenie trzeba liczyć +5k chociażby na zmianę oleju, filtrów, i ubezpieczenie.

Ja nie o takich dokladkach mowilem. Nie wiem gdzie ubezpieczasz samochody i na jakich znizkach ale napewno z filtrami nie wyjdzie Cie to 5k , chyba ze oleje i filtry wymieniasz w ASO :norty:

Opublikowano

Kolego 3k pakiet ubezpieczeń, jako, że kierowca poniżej 25 roku zycia, ja wymieniałem filtry ( paliwa, powietrza ), oleje, pasek od alternatora i klocki z przody i wyszło 4700zł, i jak kupujesz używane auto to trzeba się liczyć, że może wyskoczyć jakaś poważniejsza awaria.

Pzdr

Opublikowano
Kolego 3k pakiet ubezpieczeń, jako, że kierowca poniżej 25 roku zycia, ja wymieniałem filtry ( paliwa, powietrza ), oleje, pasek od alternatora i klocki z przody i wyszło 4700zł, i jak kupujesz używane auto to trzeba się liczyć, że może wyskoczyć jakaś poważniejsza awaria.

Pzdr

mniejsza o to ja mowilem o dolozeniu do samochodu a nie o ubezpieczeniu i "pakiecie obowiazkowym" :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gdy ja szukałem auta to oferty komisów z Radomia jakoś od razu omijałem szerokim lukiem :D kupiłem w niemczech tylko teraz euro dość wysoko stoi także wyższe koszty ale dużo większe prawdopodobieństwo kupienia czegoś rozsądnego.. Auto z ogłoszenia nie posiada podgrzewanych foteli oraz skórzanych foteli..ale to jak zwykle ponosi trochę sprzedających z opisem

niektórzy myslą ze alkantara to skóra