Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio zauwazylem w swoim nowym nabytku [e34 520i `91, GAZ/mół :(], ze po zalaczeniu alarmu (i ustawieniu oswietlenia wewnetrznego na zapalanie sie na oworzenie drzwi ) i pociagnieciu klamki kierowcy zapala sie na ok.3 sek. swiatlo w samochodzie przy innych klamkach w drzwiach nie ma tego.czy to blad czy to taki niby niepotrzebny pic?A drugie pytanko to jak fachowo nazywa sie ten czujnik zamykania drzwi w alarmie czy to krancowka? bo mam chyba wytarta w drzwiach pasazera i mi wyje jak nie docisne na sile. z gory dzieki za info i wyrozumialosc... ;-)

Opublikowano
Zaświecenie się światła po podniesieniu klamki kierowcy powoduje podgrzewanie zamka kierowcy i mozna tak zrobic 3 razy :D
www.klinika-bmw.pl
Opublikowano
Zaświecenie się światła po podniesieniu klamki kierowcy powoduje podgrzewanie zamka kierowcy i mozna tak zrobic 3 razy :D
ja mam tak samo w e36 ,czyliu sie znaczy ze mam podgrzewany zamek :?: :D
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
a czy jest ten wynalazek w starych e32?

... może podgrzewać zamek ale tylko od str. kierowcy i !!!! nie zapalać światła w samochodzie . Włóż kluczyk / fajnie jak nie da rady go przekręcić - wersja bez pilota / podnieś klamkę na około 10 sek i próbuj ponownie go przekręcić - puściło ? jak nie :cry2: to idź po odmrażacz ...

* - w zależności od typu i wyposażenia