Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zakupilem fele 17" do mojej beemki

ale duzo osob jak je zobaczy to mi mowi ze moge cale auto pożyczyć dla tych kółek...

moje pytanko:

jakie są najlepsze sposoby na zabezpieczenie felg????

napewno kupie śruby zabezpieczające i jakis system odciecia paliwa zamontuje, macie jakies inne patenty?

pozdrawiam

a felgi są nowe , takie jak ta:

http://img493.imageshack.us/img493/2439/fela6pl.jpg

eloo
Opublikowano

założe :evil:

musze kupić specjalne dystanse....

teraz nawet jak masz auto na 4 śruby to założysz 5 śrubowe fele....

tylko chodzi mi o opinie na temat takich rozwiązań :roll:

eloo
Opublikowano
Tylko jak ET będzie małe i zamontujesz jeszcze dystanse to chyba będziesz musiał sobie błotniki napompować żeby ci o ranty nie obcierało :twisted2:
www.klinika-bmw.pl
Opublikowano

Takie małe OT z mojej strony:

Mam pytanie-ile dałes za te felgi? (jesli to nie tajemnica)

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano

Zaraz... pomalutku. Kupiles juz te felgi i teraz dopiero kombinujesz, jak je zalozyc do Compacta?

Moja rada: jezeli sa nowe, to mozesz je zwrocic w ciagu bodajze 10 dni bez podania przyczyny. Ja bym je oddal, a potem poszukal takich, ktore mi podejda do samochodu bez rzezbienia.

Co do zabezpieczen - to niestety, nie da sie zabezpieczyc w 100% felg, podobnie jak calego samochodu. Czasem jak zlodzieje nie dadza rady odkrecic kol, to porysuja samochod albo uszkodza felgi ze zlosci.

No, ale skoro juz je masz, to:

- zainwestuj w komplet nietypowych srub (albo nawet dwa komplety)

- nie parkuj samochodu w podejrzanych miejscach, chociaz na to oczywiscie nie ma reguly.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

hmm

no wlasnie , najperw kupilem a teraz mysle jak je wrzucić:)))

poprostu cena była ok - 1200zł za komplet (w sklepie 700zł sztuka)

:lol: :lol: :lol:

eloo
Opublikowano
hmm

no wlasnie , najperw kupilem a teraz mysle jak je wrzucić:)))

poprostu cena była ok - 1200zł za komplet (w sklepie 700zł sztuka)

:lol: :lol: :lol:

A nie lepiej by było dołozyć troszkę kasy i kupić jakieś oryginalne BMW 17" uzywki?Zresztą ja się nie wtrącam..te Twoje wzór maja ciekawy :cool2:

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano
Felgi bardzo fajne , sprzedaj je , zarobisz i kupisz sobie lepsze ktore beda pasowac najlepiej Oryginaly :o
Opublikowano

witam

wydaje mi sie ze nie skutecznej ochrony przed zlodziejami,kiedys zgubilem nasadke to odkrecania tej atypowej śroby,moj mechanik w przeciagu 10 sekund odrecil je za pomoca klucza sztorcowego imlotka :mad2: ,bylem w szoku :).staraj sie nie parkowac w "dziwnych" miejscach.dobrze ze zima i narazie bujam na stalkach :),zero problemow :):):).

a co do felg to proponuje tak jak koledzy pisza,sprzedaj i kup oryginaly.kola to wazny element i nie kombinuj z dystansami itd . :)