Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ceny spadły mocno i ops teraz można za 200-300$ dostać.

Ops nie jest już warty inwestycji.

Opublikowano
icom tesz niejest warty kupic.do esys nie Potrzeba takieko interface.a ista niejest Potrzeba bo esys jest lebszy..esys hula umie bardzo dobrze:-)i icom nie botrzeba.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Esys jest tylko do Fxx a nie sadze żeby był taki samochód w komplecie.

ICOM robi wszystkie auta bez wyjątku.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
3500 to stanowczo za dużo za OPS.
Opublikowano
A ICOM?? Na Allegroszu po 3 tyś lecą. Zastąpi INPe i NCSexperta?? Może możecie coś polecić?? Chodzi mi o jakiś bardziej profesjonalny sprzęt.Pozd
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ICOM?? Na Allegroszu po 3 tyś lecą. Zastąpi INPe i NCSexperta?? Może możecie coś polecić?? Chodzi mi o jakiś bardziej profesjonalny sprzęt.Pozd

ICOM tak.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam, z waszego doswiadczenia prosze poradzcie mi prosze jaki jest potrzebny minimalny prostownik aby icom smigal na ISTA/P rogramowanie bo gdy podlanczam 25AMPerowy to pokazuje ze zbyt niskie napiecie ponizej 13V i akumulator jest nowy! tak wiec nie moge nawet zalukac do programu...

jedynie ISTA/D smiga mi na zwyklym malenkim prostowniku

niestety kiedy kupowalem icom' a to nie wiedzialem ze ma az takie wymagania podobno okolo 50A ? :shock:

moze cos takiego styknie? i to chyba nie za fajnie dla akumulatora jesli dlugo bedzie podlaczone tak ostre ladowanie , zagotuje sie

http://allegro.pl/prostownik-z-rozruchem-12-24v-rozruch-250a-jakosc-i3096351938.html

przy okazji pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
http://www.cardiag.co.uk/bmw-icom-isis-isid-a-b-c-753.html Ja mam znizke wiec nicale 500 dla ciebie bedzie 600 Icom_y sa na forum poszukaj dobrze .Sklep pewny :D

maja wersje za 437 euro to jest chyba z hdd ale chodzi to na vm, orientujesz sie czy jest to jak dysk zewnetrzny i mozna to odpalic na kazdym silniejszym sprzecie czy lepiej szukac wersji natywnej

Krzysztof
Opublikowano
http://www.cardiag.co.uk/bmw-icom-isis-isid-a-b-c-753.html Ja mam znizke wiec nicale 500 dla ciebie bedzie 600 Icom_y sa na forum poszukaj dobrze .Sklep pewny :D

maja wersje za 437 euro to jest chyba z hdd ale chodzi to na vm, orientujesz sie czy jest to jak dysk zewnetrzny i mozna to odpalic na kazdym silniejszym sprzecie czy lepiej szukac wersji natywnej

W tej ofercie pisze ze nie dostaniesz od nich programu tylko sprzet hardware icom... Program masz sam sobie zakupic wiec... Ja mam Ista/p i Ista/d moge udostepnic na chomikuj jesli bedzie ktos chetny dziala na Vm prosta instalka...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak to dziala na vm ? Dla siebie da sie cos tym zrobic zeby nie umrzec z nudow ze wzgledu na wolna prace ? Chodzi to na zewnetrznym dysku ? Ile to wazy na chomiku ?
Krzysztof
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

/d i /p rozpakowana jakieś 120GB po kompresji około 60 GB.

Na i5 to jakoś pracuje ale na zewnętrznym dysku to chyba bym się nie odważył odpalić.

Opublikowano
Jak to dziala na vm ? Dla siebie da sie cos tym zrobic zeby nie umrzec z nudow ze wzgledu na wolna prace ? Chodzi to na zewnetrznym dysku ? Ile to wazy na chomiku ?

siemka

ok 40gb na zew nie polecisz...

na VM dobrze pracuje , powiem ci ze spodziewalem sie zamulenia ale jest fajnie samo otwieranie programu wymaga chwilki cierpliwosci ale juz gdy sie w pelni uruchomi to zero opoznienia smiga jak pocisk

ja mam w lapku procek i5 , hdd 500gb seagate monentus xt 7200 , 8gb ram

ale jest problem bo wlasnie to wstawiam i chomikbox pokazuje ze z taka predkoscia to potrfa ze 4 dni :mad2: , choler...y dostawca neta przykreca srube na upload, bo ze sciaganiem nie ma problemu 12Gb/s

Ps jak zakoncze to wstawie link dla zainteresowanych ,jest to dzialajacy ISSS ktory otrzymalem od producenta razem z iCOM em

pozdrawiam przy okazji

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kris1973

sorki ze po takim czasie,dopiero teraz w koncu udalo mi sie wstawic ISSS (ista/p +d) na chomika ... mam slaby upload niestety

http://chomikuj.pl/marcinnika/ISSS+D+*2b+P

ista/p sklada sie z 50 czesci RAR

ista/d to 23 czesci

plus kilka pdf oraz VMware 8 + icom firmware ktory mosi byc jako pierwszy zainstalowany w icom'ie

wszystkie instrukcje w pdf od a do z

! wszystko razem to okolo 38GB !

• 2 miesiące temu...