Skocz do zawartości

Komunikat verif ecl immat ??????????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie. Dla zainteresowanych wymieniłem czujnik ciśnienia doładowania. Stary popsuty czujnik pokazywał 2,27 oma, nowy czujnik ma około 130 omów. I oki. Wymieniłem popsuty czujnik jeszcze nie podpinałem do komputera bo go nie mam, ma go kolega 100 km ode mnie, a bunia dalej nie odpala. Wyskakuje mi komunikat:

Verif. ecl. immat.

Nie wiem co to za komunikat. Wydaje mi się że poprostu muszę podpiąć komputer i skasować błędy i tym odblokuje komputer. Pytanko czy dobrze myślę i idę w dobrą stronę czy czegoś nie wiem. Pomocy

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie możesz kontynuować w jednym temacie?

Zakładasz tysiąc tematów a wszystkie takie same i w żadnym nie wiadomo o co chodzi np. w tym.Nie każdy wie,że jest to kontynuacja poprzedniego tematu.

Coś mi się wydaje ,że dostaniesz fajną nagrodę jak mod się obudzi :mrgreen: .

A w międzyczasie poczytaj to : viewtopic.php?f=72&t=135491

PS.Nie tytułujemy tematów słowem POMOCY a pogrubienia używamy by coś podkreślić/wyróżnić.

ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Żeś pomógł koledze :cool2:

Wchodzę w podany link, a tam pkt 9. :shock:

A komunikat Verif. ecl. immat. to nic innego, jak błąd oświetlenia tablicy rejestracyjnej.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Kolega nie jest nowy, bo jest na forum tyle co ja.To nie było piętnowanie tylko zapytano i lektura :cool2: ,uważam że w dziale o forumowych naklejkach byleś lepszy ode mnie.Sam poczytaj te tematy a przyznasz mi rację.

Coś kolega Voshon nas rzadko odwiedza.

Edytowane przez CICHY525
ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wiem o co chodzi, mam podglad na nowe posty w całym forum i kolegi wypociny czytałem. Tylko jak już wytykasz błędy, to napisz mu chociaż odpowiedź na pytanie, co by się nie męczył oraz co by Twój post nie był bezwartościowy w zakresie przedstawionego problemu.
Opublikowano

Dziękuje bardzo za pomoc i przepraszam za moje błędy i niedociągnięcia. Postaram się poprawić na następny raz.

Dzięki za informacje ze komunikat jest o tablicy wiem o co chodzi bo mam ledy z tyłu na tablicy. I jeśli mogę jeszcze poprosić o dalszą pomoc co mogę zrobić bo autko dalej nie odpala. A Bunie używam na co dzień ponieważ muszę dojechać do pracy a mam do niej 60 km i muszę być o 7 rana. Jest to bardzo denerwujące i nie przepadam za komunikacją miejską pkp itd. Co porodzisz CICHY525

P.S.

Może jestem od dawna ale nie posiadam tyle czasu by dziennie siedzieć na forum. Lecz dziękuje za sprowadzenie na ziemie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Brawo kolego reemo :cool2:
Opublikowano

ojoj nie zauważyłem, że już wcześniej to wyjaśniłeś.

ale zawsze z dwóch różnych źródeł ta sama informacja to pewniejsza informacja :wink: