Skocz do zawartości

Doprogramowanie nowych funkcji...lusterka, doświetlenie itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie,

od miesiąca jestem właścicielem e61 530d, samochód wyposażony jest bardzo przyzwoicie, natomiast z czystej próżności chciałbym się dowiedzieć

o temat uruchomienia nowych funkcji być może nie aktywowanych, być może nie wgranych tj np składania lusterek z pilota, włączania ringów po otwarciu centralnego, otwierania-zamykania szklanego dachu,

odprowadzania do domu( mam to w idrive włączone a funkcja nie działa).

z góry dzięki za odpowiedź :D

Opublikowano

Jak masz światła włączone w idrive, to po zgaszeniu auta i wyciągnięciu kluczyka jak wychodzisz z auta mignij długimi, pewnie zadziała ;)

Gdybyś był z Wrocławia, to szatynwroc z naszego forum zrobiłby Ci to i wiele więcej za dobry pieniądz.

Opublikowano
Witam wszystkich bardzo serdecznie,

od miesiąca jestem właścicielem e61 530d, samochód wyposażony jest bardzo przyzwoicie, natomiast z czystej próżności chciałbym się dowiedzieć

o temat uruchomienia nowych funkcji być może nie aktywowanych, być może nie wgranych tj np składania lusterek z pilota, włączania ringów po otwarciu centralnego, otwierania-zamykania szklanego dachu,

odprowadzania do domu( mam to w idrive włączone a funkcja nie działa).

z góry dzięki za odpowiedź :D

Można wiele: http://www.carpediemdiag.npx.pl/viewpage.php?page_id=7. Wszystko zależy od rocznika i wyposażenia. Kup kabel i sam sobie pokoduj.

Opublikowano
Albo duzo wiecej- ja sam jestem w szoku ile juz dodalem- a to ponosc dopiero namiastka...
Opublikowano

ja polecam kolego LOBO z naszego forum, INPA NCS Kodowanie BMW Białystok i okolice 500064284 regulacje Lpg STAG

Mi za 50zl ogarnal sporo dodatkowych funkcji min te wszystkie o ktrorych pisze autor watku

pozdro.

http://i607.photobucket.com/albums/tt156/henake/auta-1_zps844b52e9.jpg
Opublikowano
Musisz mieć elektrycznie składane, wtedy wydaje mi się, że już każdy pójdzie:)
Opublikowano
Witam

składane lusterka elektrycznie można ustawić w modelu z 06 roku??

Czy w okolicy łodzi jest jakiś spec od tego?

Jak z okolic łodzi, a konkretnie z samej Łodzi to masz tu nr. do Pawła ze św.teresy:

602888915