Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jestem nowy na forum i mam do was prośbę. Mam problem z 318i z 91r a mianowicie jest brak odcięcia na benzynie jak i gazie, dochodzi do 6tys i brak odcięcia. Czym to jest spowodowane? Z góry dzięki za pomoc.
Opublikowano
Wdepłem dzisiaj na benzynie do końca i nic doszło do 6300tys i silnik wył bez żadnej odcinki. Kolejny problem jest taki jak dzisiaj chciałem przyspieszyć trochę to doszło tak do 5tys i dalej nie chciał i tak na każdym biegu. Dlaczego tak się dzieje?
Opublikowano
i teraz caly czas sie tak dzieje?pewnie cos zepsules tym katowaniem. wogole nie rozumiem ludzi po co auto katowac do odcinki :mad2:
Opublikowano
Młody23x Auta nie katuje. Kupiłem je cztery dni temu nie do katowania tylko do normalniej jazdy. Dzisiaj przy wyprzedzaniu doszło do 5tys i dalej nie chciało
Opublikowano
Gdybyś użył wyszukiwarki w poprawny sposób to nie powielał byś tematu bolączki silników m40 czyli wytarty wałek rozrządu i dzwigienki :search: