Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie. Mam ogromny problem z zamykaniem klapy w moim BMW. Otóż otwiera się ładnie pięknie z pilota, bez żadnych problemów a jeśli wcisnę przycisk do zamykania wtedy pojawiają się kłopoty. Słychać pracę mechanizmu, i klapa próbuje cofnąć się jeszcze trochę (tzn. otworzyć bardziej) i wcale nie chce się zamknąć. Rozbierałem cały boczek, wyciągałem pompę, wizualnie wszystko jest ok, stan oleju również jest. O co chodzi?? Pomocy!!!!
@@ nieważne jak,gdzie i za ile, ważne że BMW @@
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Sterownik HKL do wymiany :cry2: szukaj od nowszej wersji nic nie musisz programować ani dokodowywać jedyne co to tylko zostanie nr nadwozia i przebieg z innej fury mnie to nie przeszkadzało i problem załatwiony ,dokładnie miałem ten sam objaw ,powodzenia :cool2: to jest to http://allegro.pl/bmw-e65-e66-sterownik-klapy-tyl-hkl-i1917122400.html ,proś o gwarancje rozruchową koniecznie ja kupiłem zwalony i gość nie chciał przyjąć lipa i przyszło mi kupić drugi
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam, mam problem z klapą bagażnika, podczas otwierania klapa unosi się kilka milimetrów i się odrazu zamyka. Jeżeli podczas otwierania klapy delikatnie ją uniosę na początku otwiera się bez zażutu. Jeżeli podczas zamykania z pilota puszczę przycisk zanim klapa się zamknie i próbuję ją ponownie otworzyć nie ma z tym żadnego problemu, czyli problem jest tylko jak klapa jest zamknięta. Rozebrałem bok w bagażniku zbiorniczek z olejem jest pełny.
Opublikowano
WITAJ MARCINIE U MNIE TAK TEZ DZIEJE SIE ALE NIE ZAWSZE A ZACZELO SIE TO PO WYMIANIE STEROWNIKA HKL TEGO O KTORYM PISZA WYZEJ JESZCZE RAZ ZMIENIE STEROWNIK I WTEDY BEDZIE WIADOMO TO NAPISZE POZDRAWIAM
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.