Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.konczy mi sie sprzeglo tzn.wysoko bierze i czasem po wrzuceniu biegu jedzie ok i na chwile tak jakby lekko szarpnął i z powrotem ok.mam pytanko jakie sprzeglo kupic?czy to jest dwumasowe czy inne i czy kupowac kompletne nowe?pozdrawiam i czekam na wskazowki.
Opublikowano
kolego dwumasowe to masz koło, a sprzęgło dostaniesz bez problemu w tym sklepiku http://www.czescidobmw.pl/kategorie/Zestaw-sprzegla,2610.html i to za bardzo dobre pieniądze, bo do Twojej fury idzie ten tańszy zestaw "cały"
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale jak dwumas nie grzechocze/wali to bym nie wymieniał bo to jednak duży koszt.

Wymień komplet-łożysko, tarcza, docisk i jeździj dalej.

ec2Wze6.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
wymienilem komplet sprzegla i od razu roznica:)jedyne co mnie martwi to to iz te szarpniecia przy przyspieszaniu dalej co jakis czas wystepuja....mechanik przed wymiana sprzegla mowil mi ze to oznaka konczacego sie sprzegla ale ono wymienione i co jakis czas dalej sie to dzieje.nie wiem czego moze byc to przyczyna?