Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hej ,mam bmw 330i e90 m sport pakiet i chce obnizyc ,pytanie ile??????????????? moj gust w bmw to oczywiscie klin czyli przod nizej od tylu tak aby byla rowna szczelina w nadkolach,zastanawiam sie nad 45 przod ale tyl nie mam pojecia ile by nie siadla za mocno w porownaniu do przodu.pytanie ile m sport zawieszenie jest juz obnizone????slyszalem ze m sport jest juz 20mm obnizony.z gory dziekuje za porady
  • Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
zacznij od przeczyszczenia klawiatury szczególnie w okolicach znaku zapytania
Opublikowano (edytowane)

M zawiecha jest 15-20mm nizej niz seria ale korzysc z niej jest taka ze ma krotsze amortyzatory.

Proponuje Vogtland -40/-25 (na takich jezdze)

zachowalem komfort i uzytkowosc auta- i dobrze juz wyglada.

Eibach Sportline jest takze chwalony -45/-35 ale dosc twardy...

fotka mojej e90 na Vogtlandach

http://img832.imageshack.us/img832/4055/dsc0193sl.jpg

Edytowane przez Bad_Boy
Opublikowano
no niezle wyglada,moja niby siedzi 20mm ale mam jeszcze szczeline w nadkolach przod dobre 30mm a tyl 20mm a twoja to nawet 5mm nie ma.to chyba kazda sprezyna inaczej siedzi??????albo zalezy od amorow????????sory za znaki ale mam angielskiego windows i na polskim wychodza bledy
Opublikowano
ale 19cali tez robi swoje,ja mam 18cali mv3 standard w m pakiecie w 2005 roku.mam problem teraz przez twoje zdjecie,wyglada naprawde kozacko a tylko 25 tyl a 40przod
Opublikowano
to jak kupie sprezynki -40 przod -25tyl to zejdzie mi przod o 20mm a tyl o 5mm.czyli na tyle moze nie zobacze zmiany ......
Opublikowano (edytowane)

ja tez mialem zawieche M-Pakietowa i wrzucilem te Vogtlandy

Zmiana jest bardzo duza,- auto zjechalo okolo 2-2.5cm przod i 1cm tyl.

tu masz fotke przed zmiana-

http://img228.imageshack.us/img228/9633/dsc0462f.jpg

Edytowane przez Bad_Boy
Opublikowano
no jest kozacko chyba przekonales mnie jest max roznica i nie chce nizej bo chce pojezdzic szybciej a nie patrzec na kazda dziurke lub uskok,a eibach sport line 45-50/35 bedzie nizej od twoich vogtland,ow????????????dobrze pisza o nich tylko boje sie ze za nisko bedzie
Opublikowano
super dzieki bardzo ,mam duzo rodziny w de.dobrego wujka ktory tez lubi bmw to pogadam z nim to kupi mi i wysle,mieszka pod holenderska granica miejscowosc viersen
Opublikowano
a mam jeszcze pytanko do ciebie.mam xenony orginalne i angel eye.na youtube widzialem ze zapalaja sie angel eye przy otwieranie auta kluczykiem ale umnie nie zapalaja sie.to byl standard w bmw czy opcja??????mam ledy w klamkach i swieca ale eye nie
Opublikowano
mozna zrobic ale to rzezba i drutowanie...

Moglbys rozwinac ??? Co jest rzezba i drutowaniem ??? :duh: :duh:

To sie nazywa welcome lights i to nie jest zadne drutowanie :mad2: tylko kodowanie :!: :!: . Ale widze ze masz rocznik 2005 wiec FRM modul w ktorym WL nie koniecznie chca sie wlaczac :wink:

Opublikowano
. Ale widze ze masz rocznik 2005 wiec FRM modul w ktorym WL nie koniecznie chca sie wlaczac :wink:

dokładnie o to chodzi.

W przed-lifcie nie wystarczy przekodowac,-

Było już na forum,- na prawdę jest drutowanie ;)

Opublikowano
M zawiecha jest 15-20mm nizej niz seria ale korzysc z niej jest taka ze ma krotsze amortyzatory.

Proponuje Vogtland -40/-25 (na takich jezdze)

zachowalem komfort i uzytkowosc auta- i dobrze juz wyglada.

Eibach Sportline jest takze chwalony -45/-35 ale dosc twardy...

fotka mojej e90 na Vogtlandach

http://img832.imageshack.us/img832/4055/dsc0193sl.jpg

co to za wzor felg? sa kozackie a ja wlasnie zaczynam szukac czegos na wiosne :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
hej ,powrot po zimie i decyzja na vogtland 40/25 juz kupione i w ciagu paru dni mam nadzieje ze uda mi sie zalozyc.dzieki badboy za pomoc w decyzji ,twoja buma wyglada super a nizej to juz tylko wyglad bo uzytecznosc auta spadnie,wielkie dzieki
Opublikowano

Prosze bardzo- bedziesz zadowolony :cool2:

Pamietaj o zbieznosci po wymianie sprezyn, i o tym calkowite obnizenie nastapi jak sie uloza-

tzn okolo 2-3 mies

Opublikowano

Tak wracając do WelcomeLight w przedlifcie idzie przekodować i to bez problemów, warunek auto z 2007r w górę lub zmiana modułu świateł na FRM II.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł