Skocz do zawartości

320d polift błotnik zamiennik czy oryginał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam do wymiany błotnik i zastanawiam się czy kupować zamiennik:

http://moto.allegro.pl/bmw-3-e46-01-05-blotnik-prawy-i1838628054.html

czy szukać używanego oryginału.

Napiszcie czy warto w ogóle się zastawiać na tym zamiennikiem czy to kompletny chłam.

Identyczna sprawa dotyczy zderzaka, miałem fabryczny m-pakiet i niestety również muszę wymienić

Czy wo jest coś warte?

http://allegro.pl/zderzak-przedni-bmw-e46-m3-m-pakiet-mpakiet-nowy-i1860797442.html

Z góry dzięki za odpowiedź,

Pozdrawiam forumowiczów

Opublikowano
Będąc na wymianie oleju byłem świadkiem, jak babka przywiozła do Citroena zderzak zamiennik z Alledrogo i okazało się, że trzeba go było na wkręty wciskać, bo nie do końca pasował... Decyzja Twoja, ale przy zamienniku ostrożność x 2
Corolla e11 FL --> BMW e46 FL (M47/TU) --> R18A2
Opublikowano
tylko oryginały. zamienniki części blacharskich są zrobione z najpodlejszej, nieocynkowanej blachy która ci zgnije w 2 lata.
Opublikowano
tylko oryginały. zamienniki części blacharskich są zrobione z najpodlejszej, nieocynkowanej blachy która ci zgnije w 2 lata.

Nie zgodze się z Tobą ,mojej ciotce z 4 lata temu zakładałem błotnik do ibizy oczywiście zaminnik i jakoś do tej pory nic się nie dzieje

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Osobiście starałbym się szukac ori używki w oryginalnym kolorze a jakby mi zależało na czasie,to równiez wolałbym raczej kupić ori uzywke w innym kolorze i prysnąc w kolor "właściwy"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Osobiście starałbym się szukac ori używki w oryginalnym kolorze a jakby mi zależało na czasie,to równiez wolałbym raczej kupić ori uzywke w innym kolorze i prysnąc w kolor "właściwy"

x2