Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
z nr części nazywa sie to kruciec ssący , albo tłumik szmerów ssania. ale handlarze częściami często wymyślają swoje nazwy często tak dziwne że nie wiadomo o co chodzi. są bardzo słowotwórczy.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ta częśc to króciec ssący, zwany też tłumikiem szmerów ssania, gdyż taka funkcję w zasadzie spełnia. cena 125 pln to lekko dużo, mam go u siebie za niecałe 17e, z małą zniżką, a co najlepsze mam równiez taką używkę na zbyciu, cena jak dla forumowicza, powiedzmy 3 dyszki :) . załączam fotkę, jak mogę ci jakoś pomóc to pisz na priv, pozdro

http://img810.imageshack.us/img810/2677/krciecsscy320de46.jpg

Opublikowano
i niby dlaczego nie mozesz bez tego jechac? w niczym nie przeszkadza brak tego na dojazd do sklepu czy cos :P i tak masz filtr powietrza po drodze wiec nic ci sie nie dostanie do silnika.
szukam
Opublikowano

Masz racje jechac moge ale przy przysciepszeniu nie dostaje wystarczająco powietrza i wali czarnym dymem a nie chce w CB radiu syszec "Synek Ty sie palisz!" :)

heh az mnei dziwi ze nie znalazlem tego na allegro a siedze na tym codziennie :)

Dzieki koledzy za pomoc, H_A_R_T juz mi pomaga w zakupie czesci.

Pozdrawiam