Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ,w mojej buni silnik m60b40 pojawił się problem ,na wolnych obrotach jakby nie chodzi czasami na wszystkie cylindry i do 3tys obrotów jest słaby później jedzie normalnie, czy ktoś spotkał się już z takim problemem,dodam że na benzynie jak i na gazie jest to samo
Opublikowano
Witam, temat załatwiony,winna była rozjechana mapa paliwa,gaz powoduje że rozjeżdzają się wtryski i samochód świruje,byłem u gazownika i mi to zrobił i jest ok,a więc każdy kto ma założony gaz może być to samo
Opublikowano
W mojej e32 było to samo...nie pomagało resetowanie i inne kombinacje jak wymiana przeplywki i cewek ale pomogło rozłączenie aku ale na 9 mcy bo tyle czasu nie byłem w PL i autko stało w garażu...po odpaleniu problem znikł...teraz strach przycisnąc gaz bo AMS mam rozlaczony i przy kicku może nieżle rzucić tyłkiem.Widocznie przez te 9 mcy komputer zresetował sie dokumentnie i to pomogło.Pozdrawiam.