Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy BMW z roku 2007 roku silnik 3.0 diesel 235 ps tez ma ten sam problem z kolektorem ssacym i urywajacymi sie klapkami czy to zostalo juz naprawione?? co myslicie o tym autku??

ugadalem sie z wlascicielem na 16000 ale jeszcze sie waham.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=151548264&__lp=160&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=22&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=150000&lang=de&pageNumber=1

Opublikowano
a wie ktoś czy można kupić nowe klapki kompletne w ASO by nie kupować całego kolektora
Opublikowano
a wie ktoś czy można kupić nowe klapki kompletne w ASO by nie kupować całego kolektora

nie mozna, w ASO dostępny tylko cały kolektor. Ale w internecie można znależć różnego rodzaju zaslepki

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Mi w ASO powiedzieli że kolektor jest do wymiany wtedy jak się zaczynać pocić. Jeśli się nie poci to szytko jest OK i klapki się nie urwą :norty: .
Opublikowano

ja wywaliłem już klapki by nie stresować się kiedy mi je wciągnie

ale też zastanawiałem się czy nie można kupić takiego zestawu klapek

kolektor to wydatek około 400e do 535d