Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
w moim aucie e39 jakość dźwięku jest naprawdę taka sobie. Posiadam fabryczne radio i głośniki. Czy wymiana głośników fabrycznych na inne pomoże ??
Opublikowano
Dzwiek w BMW jezeli chodzi o jakosc do najlepszych nie nalezy. Wymiana glosnikow na pewno pomoze pod warunkiem ze wymienisz je na glosniki porzadnej jakosci a nie jeszcze gorsze od tych fabrycznie zainstalowanych. Z fabrycznej instalacji do wykorzystania nadaja sie tylko kable. Cala reszta (radio, zmieniarka-cd,wzmacniacz) jest do bani.
Opublikowano
Powiedzialbym ze nawet kable nie sa idealne. Do napedu radia pociagnolem nowy ,troszke grubszy :mrgreen: .Nie raz widzialem w innych autach na fabrycznych przewodach jak po podkreceniu glosu radio przygasalo :doh: . Ja wymienilem wszystkie :mrgreen:

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg

Opublikowano
Nawet jak wymienisz glosniki na zestaw za 3 tys zl to nic nie da bo trzeba jeszcze przygotowac do tego drzwi. Wtedy glosniki zagraja tak jak nalezy bo beda miec stworzone odpowiednie warunki. Jestes z Gdanska wiec moge Ci polecic www.caraudioreda.pl

pozdrawiam

mavic

Opublikowano

ok - dzięki za wszystkie rady - a z drugiej strony szkoda bo "marka samochodu" powinna tu trochę mieć do powedzenia . . .

jeszcze raz dzięki - pozdrawiam

Opublikowano
ok - dzięki za wszystkie rady - a z drugiej strony szkoda bo "marka samochodu" powinna tu trochę mieć do powedzenia . . .

Marka to tylko ustala cene pojazdu :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Eee no, E39 ma już parę latek za pewne. '1' jak na razie nie schodzi z pierwszego miejsca pod względem audio fabrycznego :)

Odnośnie mojej, to kable do 6 głośników zostawiłem, ale zasilanie radia, wzmacniacza, sam wzmacniacz, bas, kable z basu oraz radio mam zmienione.

Kai
Opublikowano
nooooo - zgadza się że ma latka bo niedługo stuknie jej 5. Jednakże i audi i VW w takich rocznikach posiadaja o klasę lepsze audio. :( i wcale tu nie bronie tych producentów - chodzi mi tylko o to że w tej kwestii BMW trochę kiepsko "wypadało" w poprzednich rocznikach.